działający prędkościomierz w modyfikowanych autach

Chciałbym wiedziec czy jest możliwosc by predkosciomierz w aucie ktore sciganalem z neta dzialal ? dodam ze gdzies wyczytalem ze jest to mozliwe i bodajze za pomoca realdriver 2, ale u mnie to nie dziala ( pewnie dlatego ze zle zainstalowalem).. prosze o pomoc.
Jest to możliwe ale nie w każdym modelu. Żeby prędkościomierz działał chyba musi istnieć odpowiednie dummies w modelu, ale raczej Ci w tym nie pomogę.
dummies mowisz? :D Wiec czy jest ktoś kto zna autko w ktorym to działa ?
BMW 850i e31 - w tym autku na pewno to działa po poprawnym zainstalowaniu Real Driver 2
to wiec mam jeszcze jedno pytanie, wiesz jak poprawnie zainstalowac realdrivera 2 ? 6724801, to moje gg jak nie chcesz pisac na forum.
Napiszę ci na forum potem (Píszę z fona, bo nie ma mnie w domu), więc zedytuje posta
i wyjaśnie co i jak.

EDIT:// Lepiej późno jak wcale :mrgreen:
1. Najpierw pobierz Real Drivera 2: LINK
2. Wypakuj foldery tables i missions poprzez Mafia DataXtractora
3. Wypakuj zawartość archiwum do folderu missions
4. Odpal plik RealDriver2.0.exe (ten wypakowany) i naciśnij przycisk Next, zaznacz tryby w których chcesz mieć aktywny Real Driver (nie działa w misjach przynajmniej u mnie)po czym znów kliknij Next i na końcu naciśnij Start Game
5. Odpal swobodną jazdę, wybierz jakieś auto (najlepiej te BMW co podałem linka wyżej) i po wejściu do auta otwarcie maski i innych elementów powinno nastąpić po przytrzymaniu prawego klawisza CTRL
wiesz co, zrobilem tak jak mowisz juz wczesniej i jakos ten predkosciomierz mi nie dziala... nawet recznie edytowalem te pliki w np freekrainie tym dced czy jak mu tam. i wyprubowalem juz kilka takich aut gdzie te liczniki powinny dzialac i nic. a tak na marginesie to w tych plikach do tego bmw jest sporo katologow z ktorymi sie nie spotkalem do tej pory i nie mam pojecia gdzie je prawidlowo dograc, wiec skoro juz rozmawiamy co i jak zrobic, to moze wyjasnilbys gdzie podegrac odpowiednie pliki. z gory dzieki... :D dodam ze nie spieszy mi sie narazie.
Dziwne bo jakoś u mnie działa wszystko więc nie wiem w czym problem.
Tu masz screeny na dowód:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Na wszelki wypadek masz wklej te pliki do katalogu Mafia(tylko usuń najpierw stare foldery tables i missions)

Download