Witam was. Jestem nowym użytkownikiem.. Interesuję się mafią 2 [ w jedynkę nigdy nie miałem przyjemności pograć ] Z wyjątkiem tej gry interesuję się minecraftem [ craftsite- susnia ] Gta [ gta-five.pl- duuużo kont ;D ] no i oczywiście fable Jestem nowym użytkownikiem. Ale szukająć newsów o mafi 3 znalazłem te forum.. Siedze tu już miesiąc i dopiero teraz się rejestruje ;D Chce zrobić grę komputerową [ 3d. Całkowicie od podstaw ] Silnik już mam ściągnięty.. Może niedługo usłyszycie o niej jakieś newsy. I to tyle o mnie. Zadawajcie pytania to odpowiem
Ktoś mądry kiedyś powiedział: Człowiek który chce od życia za dużo ryzykuję wszystko jednak człowiek który chce za mało może wogóle nic nie dostać.... Po tym skonał... Toomy A.
W imieniu ekipy MafiaTown witam Cię na forum, mam nadzieję, że zadomowisz się u nas na dobre ;) Czuj się jak u siebie i co najważniejsze: koniecznie zagraj w pierwszą część Mafii! :) Pozdro!
2up: Ach z tą 1 częśćią mafi to sobie zdradziłem końcówkę oglądająć głupie lest playe.. Ale no cóż.. Zagrać zawsze warto [; ;d up; Trafiłem tu nawet całkiem przypadkiem [;
Ktoś mądry kiedyś powiedział: Człowiek który chce od życia za dużo ryzykuję wszystko jednak człowiek który chce za mało może wogóle nic nie dostać.... Po tym skonał... Toomy A.