Dubbing PL

Witam zamierzam wydać spolszczenie z dubbingiem Pl. Jak myślicie dobry pomysł ? Prosiłbym o nie odgapianie pomysłu :-P

Plany projektu poszperałem dziś w plikach gry i znalazłem wszystkie filmiki z gry, lecz są on bez głosu i napisów,jak znajd głosy do filmików to rozpocznę pracę. Mógłby też ktoś za mnie znajść te głosy wtedy oddam głos na usera roku 2010.

Proszę o skomentowanie pomysłu :-)

Nie oddasz głosu bo nie spełniasz wymagań ;)
Intel quad q8300 2,80 Ghz, 4 gb ram (ddr2), Geforce 460 GTX (1gb ddr3), Gigabyte GA-P43-ES3G.

Windows 7 Ultimate 32-bit
Jesli chcesz poznac zdanie uzytkownikow to przejzyj forum- byl juz temat o dubbingu. Ale i tak mysle, ze masz slomiany zapal- robisz 2 dubbingi na raz, watpie zeby w ogole cos z teg wyszlo. Co do twojego glosu na uzytkownika roku, mysle ze taki glos jest gowno wart.
ja myślę że jesteś chyba bratem bliźniakiem rhnakiego czy jak mu to tam było...chwytasz się wszystkiego na raz i myślisz że dasz radę? znudzi Ci się po 3 dniach i Ci to gwarantuję. A jakbyś czytał regulamin to byś wiedział że nie możesz głosować na usera roku.Wątpię by ktoś od gapił ten pomysł bo brzmi ciekawie tylko nie wiesz w co się pakujesz.życzę powodzenia w robieniu tego co planujesz zrobić.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Ok ale narazie zrezygnowałem z dubbingiem pl do tego modu. Bardziej zaangażowałem się do mafii 2 :))

żeby nie zakładać new topic- czym edytujecie pliki sds ?
Intel quad q8300 2,80 Ghz, 4 gb ram (ddr2), Geforce 460 GTX (1gb ddr3), Gigabyte GA-P43-ES3G.

SDSToolem i notatnikiem :->
mafia-ii-polski-dubbing-co-myslicie-t2312.html Tu już wyraziłem swoją opinię.Czyli stanowczo NIE.
Obrazek
Ok dzięki ale i tak kontyunuje swój niecny projekt ;-)

Synku drogi, a masz do dyspozycji chociaż studio nagraniowe ze sprzętem odpowiednim, nie mówiąc już o ekipie która by to obsłużyła? Ty sobie chyba nie zdajesz sprawy ile to jest roboty. Ale jak masz zapał, to życzę Ci szczerze powodzenia, ale wiedz że mikrofon od kompa możesz sobie w tej sytuacji głęboko wsadzić. Następne dziecko które uważa się za nie wiem kogo. Do książek i zadanie domowe odrabiać!
Obrazek
Uważam, że ostatni dubbing tylko psuję grę. Zwłaszcza ten amatorski. Wolę słuchać oryginalne głosy i mieć polskie napisy. Takie jest moje zdanie. Ja na pewno z tego nie skorzystam JEŚLI coś takiego wyjdzie.
Dokładnie tak jak powiedzieli panowie wyżej. Chyba nie masz co robić więc wymyślasz sobie zadania, którym i tak nie sprostasz bo powiedzmy sobie szczerze, jesteś za cienki w uszach jeśli chodzi o modding. Znajdź sobie oryginalniejsze zajęcie, nie wiem, zacznij zbierać kapsle?
muore il bandito, la mafia vive
Ah tylko mnie zniechęcacie !! :evil: :evil:

A co myslales ze bedziemy skakac z radosci, bo chcesz zrobic dubbing, do czego z pewnoscia i tak nie dojdzoe? Wiekszosc uzytkownikow byla przeciwna profesjonalnemu dubbingowi, wiec watpie w to, ze twoj pomysl znajdzie zwolennikow. Zejdz na ziemie chlopie i zabierz sie za cos co potrafisz robic.
Ten dubbing nigdy nie powstanie. Jeśli powiedzmy że tego dokonasz to załóż temat. Zamykam bo robi się burdel.