Dodatki do Mafia II a xbox 4gb

Witam!

Mam pytanko, czy po kupieniu dodatków do Mafii 2 trzeba je instalować ? Mam Xboxa 4gb i nie wiem czy to wszystko sie na nim zmieści. Pozdrawiam
Obrazek

Boże... Każdy dodatek do Mafii 2 da się zainstalować. Nawet na Xboxie. Zadałeś bardzo głupie pytanie. Temat nadaje się do kosza.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Ja kolego nie pytam czy da sie zainstalwac tylko wlasnie czy bez instalacji da sie grac w te dodatki.
Aha. To sory. Nie jestem taki doświadczony, ale myślę, że te dodatki trzeba będzie raczej zainstalować.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Chyba niestety będziesz musiał je zainstalować, grę Xbox może z płyty czytać, nie wiem jak to będzie z pobraną zawartością, bo jakby nie patrzeć ich na płycie nie masz. Najlepiej niech ktoś z użytkowników którzy posiadają dodatki i Xboxa się wypowiedzą, tego co napisałem nie bierz jako 100% pewności.
Mam plyte z Mafia II ( podstawowa wersja ) i chce dokupic na plytach teraz rozszerzenie o dodatki. I zastanawia mnie czy bede musial je zainstalowac czy pojda normalnie z plyty , chociaz to malo prawdopodobne bo wtedy co robila by plyta podstawowa z mafia :P
Zdaje mi się ,że nie będziesz musiał tych dodatków instalować ,tylko wkładasz płytke z dodatkiem i grasz ;-) No chyba,że kupisz online i ściągniesz te dodatki z marketplace to wtedy musisz zainstalować na dysku twardym ;-)
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Musisz zainstalować podstawową wersję na dysku, a dodatki z płyty odpalać (tak mi się zdaje, bo tak zwykle jest z grami na xboxie)
Obrazek
Tylko wydaje mi się jednak ,że będzie musiał dodatki zainstalować na dysk twardy bo mafii 2 nie odpali bez płyty w napędzie.A poza tym dodatki dużo nie zajmują 4gb powinno wystarczyć Tobie na wszystkie dodatki.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
No to git hit :) Dziekuwa !