Dodatki do Mafia Definitive Edition
Obywatel
95
Witam po długim czasie nieobecności, i tak sam z Siebie zadaje sobie pytanie czy Hangar 13 według was opracuję jakieś dodatki do Mafii mam na myśli oczywiście pierwszą część bo odwalili no nie powiem kawał dobrej roboty, nie jest to może majstersztyk w porównaniu z rokiem 2002 no ale nie spieprzyli tego, co daje im wolną rękę do stworzenia czegoś nadal w temacie pierwszej Mafii, i pytanie do was czy uważacie że mogły by powstać dodatki do samej "jedynki"?
Na przykład dodatek który dodaje misje poboczne w samej jeździe swobodnej, do tego np możliwość kupna własnego domu ( chodź Tommy go miał) ale np samochodów no i wiele misji dodatkowych, wiem że to zalatuję trochę firmą z duża literą R, ale jednak takie urozmaicenia w swobodnej jeździe były by dobre według mnie, bo sporo roboty firma poświęciła na ten projekt, więc dlaczego tego nie wzbogacać o tego typu rzeczy, szkoda ich pracy jeśli w założeniu mieli tylko zremasterować fabułę... :/
A jakie jest wasze zdanie...?
Na przykład dodatek który dodaje misje poboczne w samej jeździe swobodnej, do tego np możliwość kupna własnego domu ( chodź Tommy go miał) ale np samochodów no i wiele misji dodatkowych, wiem że to zalatuję trochę firmą z duża literą R, ale jednak takie urozmaicenia w swobodnej jeździe były by dobre według mnie, bo sporo roboty firma poświęciła na ten projekt, więc dlaczego tego nie wzbogacać o tego typu rzeczy, szkoda ich pracy jeśli w założeniu mieli tylko zremasterować fabułę... :/
A jakie jest wasze zdanie...?
"Pewnego razu moi koledzy przynieśli mojej mamie zakupy wiecie dlaczego..???
Z wyrazu SZACUNKU (Chłopcy z Ferajny)
Z wyrazu SZACUNKU (Chłopcy z Ferajny)