Dodanie loga LOST HEAVEN TAXI i dodanie wozu do listy aut

Obrazek
Tak wygląda prawie dokończony model. Do dokończenia jego potrzebuję loga LH Taxi. Jak to zrobić w ZModelerze?
Chciałbym również, by auto było przystosowane jako taksówka w grze. Nie mam zamiaru podmieniać Falconera na Schuberta, bo to trochę dziwnie by wyglądało z osiągami.
Jak go dodać do listy pojazdów?
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Zeby dodać logo to edycja tekstury (Skoro i tak chcesz dodać ten wóz jako nowy) albo zabawa "Material Editorem" w Zmodelerze. Co do dodania auta to jest taki program jak "Mafia Car Adder" DOWNLOAD. po kliknięciu w link, aby pobrać kliknij "Télécharger"
Co do korzystania z Mafia Car Adder, jakie trzeba wypakować foldery w MafiaXTractor, by móc dodać ten pojazd? Mam wypakowane "Maps", "Missions" (w misjach czasami coś kombinuję), "models" i "tables". Jakie jeszcze potrzeba?

Źle działa :/ Wszystkie samochody w liście są pomieszane. Co robić???
Jak coś to w polu, gdzie miałem wpisać model auta na samym początku, napisałem chevtaxer00_Unlocked.4ds . Może trzeba było napisać chevtaxer00_Unlocked ? Jak to edytować? Jeżeli nie da rady edytować, to jak to usunąć? Wpisując byle co w to okienko nic nie działa.
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Olej ten program, niczego nie ułatwia, a tylko komplikuje sprawę. Jeśli chcesz wstawić ten model użyj dataXtractor, to stary program, ale bardzo dobry. Aby wstawić model nie musisz rozpakowywać żadnych plików. Natomiast jeśli chcesz, żeby to auto w grze było taksówką to musi byc podmienione za falconera taxi lub któreś z aut prototypowych, inaczej nie będziesz mógł we Freeride "łapać" pasażerów :( Można też zmienić parametry auta tak, aby jeździł on tak samo jak schubert Six tj. Chevrolet. Musisz do tego użyć programu MCVE oraz RHAM, ale koniecznie wersja 3.0, bo te nowsze się wieszają.
Problemowicz napisał(a):
Nie mam zamiaru podmieniać modeli samochodów, bo to trochę dziwnie by wyglądało z osiągami.

... chcę ten wóz mieć na liście pojazdów. Czyli Swobodna Jazda><nazwa samochodu jakiegoś, zazwyczaj Falconer Yellowcar>>Schubert>Schubert Six Yellowcar.
O to mi mniej więcej chodzi. Ale dzięki, że chociaż próbowałeś pomóc.
Obrazek