Dlc "Jimmy Vandeta" kiedy do pobrania??

Witam!!
Chce się zapytać kiedy bedzie można pobrac DLC do mafi 2?? Z tego co mi wiadomo miał byc dostępny 7 września a dzsiaj jest już 8 i nadal nie ma do pobrania na ps3?? Wiecie może kiedy będdzie udostepniony??
Z tego co wiem Cenega "w pocie czoła" pracuje nad spolszczeniem dodatków do drugiej Mafii. Mają być dostępne w dalszej części bieżącego roku.
na hyperze mowili ze na ps 3 jest zablokowany i nie zagramy
czyli nie bedzie wogole na ps3 ?? <wow> bez komentarza
obejrzyj sobie Hyper Express tam ci powiedzia dokladnie
Extreme napisał(a):
Z tego co wiem Cenega "w pocie czoła" pracuje nad spolszczeniem dodatków do drugiej Mafii. Mają być dostępne w dalszej części bieżącego roku.

Jak mogą pracować nad spolszczeniem dodatków skoro na komputerach można grać od wczoraj po polsku ;]
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
MaaHoo może cenega pracuje nad spolszczeniem do xboxa360 i ps 3.Bo na pewno problemy sa z xboxem360 nie wiem jak z ps3 czy tez sa takie problemy.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Ale jeśli dodatek jest taki sam to wystarczy zaaplikować spoloszczony plik z dialogami do boXa.... chyba że działa to w inny sposób xd ;)
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek