DLC do Mafii II

Wiem, że wybiegam trochę za bardzo w przyszłość, bo Mafia II jeszcze nie została wydana. Jednak twórcy już zapowiedzieli, że będą dostępne dodatki do ich najnowszej produkcji. Jak myślicie jaka będzie zawartość owego DLC? Co sami byście chcieli aby w nich było?

Dodatkowe auta, ciuchy, lokacje, a może coś na wzór DLC do GTA IV? "The Ballad of Henry Tomasino" ? :lol:

Wyraźcie swoje opinie ;-)
DLC, to odcinanie kuponów od sławy.
DLC zniszczy ten tytuł.
Obrazek
Jeżeli mówimy o DLC pokroju "The Lost and Damned" czy "Ballad of Gay Tony" to wydaję mi się, że to tylko może pomóc Mafii II. Bo w taki dodatek trzeba włożyć więcej pracy.

Ale jeśli mową jest o dodatkowych autach, ciuchach czy meblach do salonu to masz rację. To jest tylko odcinanie kuponów.
wojtas022 napisał(a):
"The Ballad of Henry Tomasino"

wojtas022 napisał(a):
"The Ballad of Gay Tony "

ergh... :evil:

Moim zdaniem, gdy skrypterzy zaczają o co biega w skypcie to będziemy sami robić sobie dodatki, chociaż to może okazać się nieco trudniejsze niż w M1.

Gdyby wydano oficjalny dodatek to of course kupię nie patrząc na cenę.
muore il bandito, la mafia vive
Mnich napisał(a):
wojtas022 napisał(a):
"The Ballad of Henry Tomasino"

wojtas022 napisał(a):
"The Ballad of Gay Tony "

ergh... :evil:

Nie złość się Mnichu :-) Przecież oboje wiemy, że te postacie są od siebie dalece różne ;-) tak tylko użyłem skrótu myślowego :mrgreen:

Wiadomo, że oficjalny dodatek będzie jakościowo lepszy od zrobionego przez fanów. Jeśli okażę się, że 2K Czech ma zamiar wydać nowe misje itp. to kupuję w ciemno :-D
nowy DLC moim zdaniem będzie zawierał a dokładnie powinien zawierać :
- kompletnie inną historie
- nowe lokacje ( fajnie by było)
- nowe samochody wiadomo ubrania itp...
- przede wszystkim nowy ciekawy wątek fabularny
- i dodatkową nową opcje "Multiplayer" ( jeśli nie będzie w podstawowej wersji)
"Spędzasz czas z rodziną? To dobrze. Mężczyzna, który nie spędza czasu z rodzina, nigdy nie będzie prawdziwym mężczyzną. "
DLC a Dodatek to chyba co innego?? DLC to (Chyba) zestaw map,broni...A dodatek ("Ballad Of Gay Tony") to nowa historia,misje itp.
DLC pobiera się z internetu.Z tego co wiem,na PC są to płatne dodatki (Po kilka dolarów,raczej niskie ceny),a na konsolach chyba nie...
A dodatek to coś,za co płacimy nieco większe sumy,i jest tutaj nowa historia,postacie itp.
To tyle na temat mojej wypowiedzi na temat DLC itp.Oczywiście mogę się mylić,a nawet ów napisane u góry słowa mogą ukazać się głupotą,ale no cóż...taka jest moja skromna wiedza .
A teraz co bym oczekiwał w DLC

-DLC powinien dla mnie dodawać nowe misje,acz w umiejętny sposób.Przykład?? Dajmy na to mamy misje A. W tych misjach nie zostaje wyjaśnione (A i B).W dodatku jest misja,która wyjaśnia (A i B) z Misji A.Wiem,trochę dziwne,lecz spekuluje a jak dla mnie to byłby fajny pomysł.
-Nowe miejsca! Przykład-Misja X,Odwiedzamy miejsce Y.Niestety,nie jest ono dostepne ponieważ ...... (W miejsce kropek wprowadź swoją wypowiedź).W dodatku to miejsce zostaje dodane,ale oczywiście z racji tego że kiedyś zrobiliśmy tam ....... ,teraz miejsce będzie inne!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ave Metal!
Jestem Ateistą!
Zostaw Gadu-Gadu, przejdź na Obrazek AQQ
w sumie przyznam się że nie wiedziałem
"Spędzasz czas z rodziną? To dobrze. Mężczyzna, który nie spędza czasu z rodzina, nigdy nie będzie prawdziwym mężczyzną. "
a DLC nie jest tylko na xboxa? :P

Przynajmniej mi się tak z GTA kojarzy.
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Ten temat wydaje mi się trzeba było zacząć tym linkiem:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Downloadable_Content
Oj powinno.

Nie wydaje mi się żeby wyszło jakieś DLC z powodu tego że rozwojową i główną platformą ma być PC.
Więc jak coś to wyjdzie jakiś dodatek na Pieca, dający nam nową fabułę, kilka broni, kilka wózków, ubrania, minigry itp. a dopiero potem w wersji DLC.
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Mnie zadowoliłoby DLC przedstawiające tą samą historie tyle że opowiedzianą z perspektywy innej osoby, może pana Barbaro ? :-P. Oczywiście wszystko to wzbogacone nowymi wozami, broniami i ciuchami ;-)
Scaletti napisał(a):
Więc jak coś to wyjdzie jakiś dodatek na Pieca, dający nam nową fabułę, kilka broni, kilka wózków, ubrania, minigry itp. a dopiero potem w wersji DLC.

Wikipedia napisał(a):
Najczęściej DLC są udostępniane na PlayStation Network i Xbox Live.

Nie oznacza to, że DLC nie może wyjść na PC ;-)
:P no ale wiadomo o co mi chodzi mniej więcej :P Mam nadzieje :P

Adam Miałczyński, Adaś.
i wszystko jasne