Dezilia 410 Grand American, czy ten samochód jest w grze?

Witam. Jeszcze przed premierą Mafii 2, czytalem o samochodach które mają się znaleźć w grze i znalazłem Dezilię 410 Grand American, samochód bazowany na Ferrari GTO, aczkolwiek nigdzie w grze go nie znalazłem, spotkał się ktoś z tym samochodem w grze? Jeżeli go nie ma to jest może jakiś DLS, który dodaje w/w samochód?
DLS

DLC ;-) . Dołączam się do pytania, chciałem je ztuningowac, a tu lipa :evil: .
Chociaż znając życie pewnie jest gdzieś w plikach :-D .
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
Nie spotkałem się z tym, wątpię żeby było coś takiego.
Jest w którymś DLC :-D
A który to? Macie obrazek?

@edit
już wiem, ale nie widziałem go nigdy w grze
MaciekP8 napisał(a):
Jest w którymś DLC :-D

W którym? Nie chodziło ci przypadkiem o Roller GL300 (Mercedes-Benz 300SL)? Mam wszystkie DLC i nie spotkałem się z ferrari.
Przecież to auto miało się znaleźć w pełnej wersji. Ten samochód figuruje na liście sporządzonej przez packardcaribien (użytkownik z forum 2K). Tu link do listy: opis-aut-w-mafii-2-t1633.html

A tu macie screeny, również wykonane przez packardcaribien:

Obrazek

Obrazek
nivener napisał(a):
Przecież to auto miało się znaleźć w pełnej wersji. (...)

No właśnie i tu się pojawia już magiczne w mafii 2 słowo "Miało", jak wszyscy wiemy bardzo wiele rzeczy miało się w niej pojawić, osobiście tego samochodu nie widziałem, w autopedii też nie znalazłem.
Te screeny są pewnie z jakichś wczesnych gameplayów. No nic, mamy jeszcze jedną rzecz, która miała się znaleźć, ale się nie znalazła.
W któym DLC jest ten samochód?
Czy czytanie ze zrozumieniem to w dzisiejszych czasach naprawdę taka trudna sztuka?
nivener napisał(a):
Te screeny są pewnie z jakichś wczesnych gameplayów. No nic, mamy jeszcze jedną rzecz, która miała się znaleźć, ale się nie znalazła.

Gamescom 2009 ;-) Btw. no fajne auto , szkoda że nie ma go , wygląd ładny , silnik ładnie brzmi i się dobrze zbiera z tego co widziałem na tym gameplay'u