Czego teraz słuchacie?

No to dam jeszcze to, bit produkował DJ Premier, tak jak w kawałku wyżej. Ze wszystkich jego beatów może tylko ze 4 mi się nie podobają. Facet to pieprzony mistrz :mrgreen:
"Kiedyś zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel" - Frank Coletti

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ehh....te stare brzmienia^^

Słaba jakość ,ale warto posłuchać ,najlepsza wersja.

I play 4fun!!!

Steam nick: [^7K^1B]^7_^74Fu^1ner^7_[P^1L]
Mi wczoraj wkręciła się pięknie piosenka

shiller feat mila mar - love

powrót do gatunku który wielbiłem ponad wszystko parę lat temu.

Wykonawcy tacy jak ATB, w.w. Schiller, i przede wszystkim najlepszy duet Blank&Jones !
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †
Tiësto feat Maxi Jazz - Dance 4 life
Tiësto feat. Christian Burns - In the Dark

Znowu daję z YT, bo na Wrzucie nie mogę niczego normalnego znaleźć.

501 post tematu ;)
Obrazek
Obrazek
Sama jestem zdziwiona, że podoba mi się piosenka Enrique Iglesiasa :roll: No ale cóż, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - ta piosenka mnie kręci.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dYnZgV7Kz-M&feature=related[/youtube]
Obrazek
Na dzisiaj piosenka spokojna ,zawsze kiedy wrócę od babci po cieżkiej pracy, to to mnie uspokaja.

TSA - 51

i coś troche mniej spokojnego ;-) : Metallica - Nothing Else Matters.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NcbAibPA2yY&feature=related[/youtube]
I play 4fun!!!

Steam nick: [^7K^1B]^7_^74Fu^1ner^7_[P^1L]

i

ostatnio mam manie na 2Pac'a :mrgreen:

Kurwa, nie pisz double postów

skreślam dla tych urażonych
Obrazek
A ja mam manię na posty, w których powrzucane jest po kilka linków do YT. Ludzie, pisałem już o tym. Nazwa tematu brzmi:

PIOSENKA KTÓRA CIĘ KRĘCI

Piosenka. Nie piosenki. Liczba pojedyncza, aye? Nie wrzucajcie po kilka linków do jednego postu, bo strona wczytuje się później baardzo długo. Ja wiem o tym najlepiej, bo mam słaby internet, więc wrzucajcie po jedną piosenkę do każdego postu i wszyscy będą zadowoleni.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A co do piosenki, to mam tu coś takiego.

Byłem niedawno na imprezie, której motywem przewodnim były lata 60. i 70. I serio, nie wiedziałem, że młodzi ludzie mogą bawić się przy muzyce Elvisa Presleya! Ogólnie to Król Rocka królował na tej imprezie, i powiem wam, że na tak zajebistej dyskotece to jeszcze nie byłem :-P Tu jeden z kawałków, który pojawiał się kilka razy i przy nim zawsze parkiet był pełen.

Obrazek Elvis Presley - Jailhouse Rock
Dziś zapodam trochę Iron Maiden :D
Iron Maiden - The Prisoner
Iron Maiden - Seventh Son Of A Seventh Son

Drugi link może się kojarzyć z jednym userem MT :D
Naprawde dwa świetne kawałki Ironów, Ci którzy lubią dobre, stare Iron Maiden bez wątpienia klikną sobie w linki :))
nivener napisał(a):
PIOSENKA KTÓRA CIĘ KRĘCI
Piosenka. Nie piosenki. Liczba pojedyncza, aye?

Spokojnie, bez krzyków. Rozumiem to, bo mi też często przez to zamula, ale nie można zabronić komuś lubienia kilku kawałków na raz. Przecież można dać kilka piosenek, nawet 10, ale niekoniecznie zawsze w tagach YouTube (jeśli ktoś daje z YT). Ja na przykład nazywam linki (chociaż i tak daje z Wrzuty). Nic nikomu nie zamula i ładnie wygląda.

Niedawno znalazłam tu posta z piosenką Rihanny, ale nie mam pojęcia, gdzie się podział. Tak czy siak:
Rihanna - Only Girl (In The World)

Powęszyłam też nieco na Last.fm i znalazłam parę fajnych kawałków.
Katy Perry - Waking Up In Vegas
Katy Perry - Firework
Cheryl Cole - Parachute

@Down:
Stary nie jesteś, ani stetryczały ;-) Teraz rozumiem co miałeś na myśli. Po prostu w poprzednim poście inaczej to zabrzmiało. Mianowicie chodzi mi o ten fragment:
nivener napisał(a):
PIOSENKA KTÓRA CIĘ KRĘCI
Piosenka. Nie piosenki. Liczba pojedyncza, aye?

I to właśnie trochę brzmiało, jakbyś miał coś przeciwko lubieniu kilku piosenek na raz. To tyle.
Zgadzam się z tym, że niektórzy powinni przystopować z linkami na YT, albo nie powinni wszystkich tagować. Chociaż moim zdaniem, nikt celowo nie chce nikomu zmulać kompa, a po prostu taguje, żeby innym wygodniej się odtwarzało, od razu na stronie. Lecz niestety ludzie z wolniejszym internetem (m. in. ja) mają potem przymulenia w tym wątku. To wszystko.

Nie pisałam nowego posta celowo. Edytowałam, żeby nie robić offa.
Obrazek
Gangster napisał(a):
Spokojnie, bez krzyków.

Ależ ja wcale nie krzyczę, powiększenie i pogrubienie było tylko po to, by ułatwić potomnym zrozumienie i przyjęcie do świadomości tego, że nie trzeba wrzucać po pięć linków do YT do jednego postu, bo może to być naprawdę irytujące. No a jeśli innych nie irytuje, no to wybaczcie staremu i stetryczałemu Nivenerowi, widocznie ze mną coś jest nie tak :roll:

Absolutnie nie zabraniam nikomu 'lubienia kilku kawałków'. Ależ skąd. Proszę tylko o niewrzucanie kilku linków do YT w jednym poście, co jasno i czytelnie nadmieniłem w swojej wypowiedzi:
nivener napisał(a):
A ja mam manię na posty, w których powrzucane jest po kilka linków do YT
nivener w pełni się z Toba zgadzam. obym ja nie dostał bana ale szczerze powiem że zaglądam do tego tematu ale żadnej piosenki nie przesłuchałem bo po prostu mnie piosenka kręci ale co to innych obchodzi jaka mnie kręci tym bardziej że nie każdy słucha rocka czy rapu. Więc jak ktoś widzi linka z gitarami to nawet go nie włącza...nie mówie o nabijaniu postów bo każdy się tego czepia a tak naprawdę my stali członkowie nie nabijamy bo po co nam nie potrzebne liczby .

ja czasem słucham schranz'u ciekawe czy komuś się to spodoba ;-)

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Niedawno przypomniałem sobie jeden kawałek z soundtracka Fify 06,a konkretnie Mattafix - Big City Life

Może komuś się podoba,komuś może nie. ;-)
Gangster napisał(a):
Niedawno znalazłam tu posta z piosenką Rihanny, ale nie mam pojęcia, gdzie się podział. Tak czy siak:
Rihanna - Only Girl (In The World)

To ja to zapuściłem,a że nie chciałem dawać tylu kawałków usunąłem. ;-)
Obrazek
Ta piosenka jest świetna ;)

Coś ode mnie, tym razem rockowo
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RPg63uxYwN0&feature=channel[/youtube]
Obrazek