To na melanżu, to było na melanżu brat, Było tak, Monopol Zodiaaak, To na melanżu To było na melanżu brat, Było tak, Monopol Zodiaaak.
Że na te kluby mamy gruby ( He ) patent, Zobacz ten Ups za 2 stówy gdzie masters, Miłe VIP Roomy i zdjęciówy, chce szklankę, Zanim podbijam jeszcze jednego machnę.
Refren: To na melanżu, to było na melanżu brat, Było tak, Monopol Zodiaaak, To na melanżu To było na melanżu brat, Było tak, Monopol Zodiaaak.
Ja przy tej płycie ubaw mam, taa, kozak, Po dłuższym czasie będzie jak narkoza, Liczy się zodiak, słuchaj man, weź zrozum, Nie bądź pan cham, tylko miej ( Mieeej ) rozum.
Refren: To na melanżu, to było na melanżu brat, Było tak, Monopol Zodiaaak, To na melanżu To było na melanżu brat, Było tak, Monopol Zodiaaak.
Że balet był do rana nie pamiętam, Sztuka jest sztuka jedziesz tam, nie mięta, Ten, co tarki w oczach ma, się zaaabujał, W metrze na rampie wzorki rasta muła.
Tam od plaż Helu po Międzyzdroje, To jest monopol, czworo, a nie troje, Olo daj znaka, jak z projektem stoję ( No nieźle, nieźle ) I chwila, szybko do Roberta dzwonię ( Siemanko byku! ) Kacha dorzuci refreny w środę ( Tak! ) Słucham Monopol, jak jadę samochodem ( A jak! )
Refren: To na melanżu, to było na melanżu brat, Było tak, Monopol Zodiaaak, To na melanżu To było na melanżu brat, Było tak, Monopol Zodiaaak, To na melanżu, to było na melanżu brat, Było tak, Monopol Zodiaaak, To na melanżu To było na melanżu brat, Było tak, Monopol Zodiaaak. Refren: To na melanżu, to było na melanżu brat, Było tak, Monopol Zodiaaak,
Kasiaaaa!!!! To jest od 2 miesięcy jedna z moich ulubionych piosenek. Jak mi nie wierzysz to możesz sprawdzić na moim last.fm http://www.lastfm.pl/user/bananmaciek (wykres na samym dole). Mam całą tą płytę ;P
Give me fule, give me fire, give me that which i desire! Yeah! To je dobre. A mnie wzięło na klasykę klasyki: http://www.youtube.com/watch?v=6MSyFA84u48 Ale ta wersja live jest trochę inna, lepsza. A te intro.