Commission Mod niewyświetlające się napisy

Witam. Udało mi się pobrać Commission Mod'a. Wszystkie party. Chce sobie je od I do III przejść. Widzę że wszystkie pliki readme od Rubiego są takie same. Więc zrobiłem wszystko wg podpunktów i wszystko śmiga poza napisami. Czytałem, że trzeba mieć angielską wersję żeby działało poprawnie. Tu nasuwa się moje pytanie jak to zrobić? Bo po wypakowaniu Mafii programem exstraktującym wszystkie pliczki w folderze tabbles się pojawiły. Wrzuciłem w to miejsce pliki od Rubiego i w notatniku verssion zmieniłem "pl" na "en" ale to nic nie daje. Co ciekawe po zmianie na "en" w ogóle nie ma napisów w menu głównym (na "pl" są po polsku wiadomo). Wywaliłem także wszystkie z końcówkami "pl" i zostawiłem te z "en" i nic.Oglądałem też instruktaż Jakubka120 w game play'u przy instalacji CM3 lecz te zabiegi też nic nie dały. Nie było by to tak uciążliwe lecz w niektórych momentach nie wiadomo co robić bo nic nie wyskakuje. Czy opuścić dany lokal czy gdzieś się udać. Proszę mi jakoś pomóc jak się da. Z góry dzięki i pozdrawiam.
W "versions" musisz mieć "pl", potem nazwę pliku "textdb_en" zmieniasz na "textdb_pl".
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Dzięki Don. Zadziałało.Mogę w końcu popykać w jakąś fajna modyfikację do Mafii. Mam nadzieje , że wasza będzie jeszcze lepsza i także na nią czekam. Pozdrawiam.

A więc zamykam - niv

Obrazek