Commision mod 1

Witam,
Zainstalowałem sobie w.w. moda na Mafię 1.2 podmieniłem pliki rw_data.dll (na tym polu nie ma problemu). Zmieniłem nazwę pliku z językiem z en na pl, dalej nie działa zamiast commision mod wyświetla mi się bommision mod a jak włączam grę to napisy mi się wyświetlają dziwny połączeniem hinduskiego i cyrylicy (da fak). Weźcie pomóżcie całe google nic nie wie :-
Mafię masz z KK? Jeśli tak to najlepiej zmień wersję gry na 1.0 (bo ta jest najlepsza do modów i nie ma problemów ze zmianą języka). Chcesz - pisz na PW a ja dam instrukcje.
Napisz tu jak ktoś inny będzie miał podobny problem to znajdzie.
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
1.Pobierz program Mafia Version Changer (http://www.moddb.com/games/mafia/downlo ... changer-10)
2.Kliknij na program i zignoruj błąd.
3.Wybierz język instalacji i miejsce gdzie chcesz zainstalować program (Może być to folder w katalogu z grą)
4.Po skończonej instalacji wchodzimy do katalogu z zainstalowanym programem.
5.Kopiujemy go i wklejamy do głównego katalogu z Mafią.
6.Klikamy na program, wybieramy wersję 1.0 i klikamy changer.
7.Pobierz Cracka NO-CD do Mafii (http://mafia.czech-games.net/download/o ... downloady/)
8.Wklej plik Game.exe do głównego katalogu z grą.
9.Skasuj plik start.exe.
10.Pobierz program MafiaDataXtractor (http://barmafia.free.fr/dlm/download2.php?id=360)
11.Wypakuj przy pomocy MafiaDataXtractor folder MAPS i TABLES.
12.Wypakuj wszystko z archiwum Commission Mod (z plikami rw_data.dll i rw_data.bak) bez folderu MAPS i TABLES.
13.Wejdź do katalogu z grą i otwórz folder MAPS.
14.Skasuj tam pliki (od editfont do editfont2a) oraz pliki (od font0 do font3_lat)
15.Wklej foldery MAPS i TABLES z Commission Modu.
16.Plik textdb_en zamień na textdb_pl.
17. Po zmianie wersji grę włącza się przez Game.exe

To tyle.
Dzięki bardzo pomogłeś a jak to się ma z następnymi wersjami commision modu ???
Zrobiłem wszystko według twojej instrukcji tylko w MAPS nie ma tych plików o których mówiłeś i problem jest ten sam :cry:
Jest jeszcze drugi sposób zainstalowania commission modu, ale nie mogę go podać, ponieważ regulamin nie pozwala udostępniać linków do takich plików, ale napiszę na PW.
A co z drugą częścia tylko wkleiłem i mi sie tekstury zwalily tzn. na wiekszosci obiektow nie ma sniegu jest on tylko na drzewach i torach wezcie pomóżcie
Nie instaluj wszystkich części naraz. Najpierw przejdź pierwszą część a dopiero później bierz się za drugą, inaczej wyjdzie ci chaos w plikach.
muore il bandito, la mafia vive
Nie mam nic innego do roboty więc pierwszą część już przeszedłem...
W takim razie musisz usunąć foldery do których wpakowałeś pierwszą część a następnie wrzucić pliki z drugiej części.
Potraktowałeś mnie jak idiotę ? Usunięcie plików jest tak oczywiste jak podmiana pliku rw_data.dll -,-
...

Chłopie, źle to odebrałeś. To była tylko sugestia rozwiązania twojego problemu z teksturami. Zresztą, to chyba jedyne logiczne rozwiązanie więc nie wiem w czym problem.