Cold Mod 1.1

Mam pytanie: Czy ten mod pójdzie z modern modem 2.0
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Możesz spróbować tak: Zainstaluj sobie modern mod. Następnie, wypakuj folder missions i tables z cold modu i wklej missions do folderu MISSIONS/FREERIDE, a tables do TABLES ;-)
Obrazek
Dzięki ale gdy zabiję gangsterów oraz Dona (po scence) pisze Wybierz producenta samochodu. Co mam robić?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Hmm... może wybierz jakiegoś? :-P
Teraz to ja mam problem :-P
Zainstalowałem sobie Cold Mod, żeby sprawdzić o co Paul13Paul13-owi chodzi.

Mam dziwne litery, w wyborze samochodów mam pliki .i3d a podczas grania, Tommy kwiczy, że nie potrafi otworzyć auta. Wczytałem misję w której Ralph go uczył otwierania Wrighta. Nauczył się ale nadal nie potrafi go otworzyć.

Sam bym to naprawił, ale myślenie mi się wyłączyło. Tak więc proszę o pomoc... :-)
Obrazek
Coś było o tym na forum kiedyś. Z tego co pamiętam należało wywalić cały folder, bodajże TABLES lub tylko plik ''cardineks'' lub o podobnej nazwie z tego właśnie folderu ;-)
Dobra, naprawiłem wyświetlanie liter, carindex usunąłem,...

Zacząłem grać i gdy zabiłem Salieriego ze swoim
faktycznie chcieli, żebym wybrał producenta samochodów...

Zabiłem ich u Bertonego.
Pomyślałem, że coś jest źle przetłumaczone więc wstawiłem grę po francusku. Efekt? To samo...

Zaraz pod mostem Giuliano stał nasz koleżka Joe :mrgreen:
Zagadałem do nich i kazali mi się iść wypchać. Nagle kamera została skierowana na plac budowy przy Twisterze i był na mapie krzyżyk. Oczywiście nie było napisane czego ode mnie chcieli, ale kasy mi wzięli sporo

Dodam, że bez aktywowania tej "misji" widać, że w tym miejscu stoją 2 niewidzialne samochody...
Tak czy siak, pojechałem tam i nic.

Moje zdanie na temat Cold modu nie jest pozytywne - mod jest niedopracowany, są błędy i w ogóle to jest hańba!
Najlepiej dajcie sobie z nim spokój.

Zaraz go usunę :-x
Obrazek
Aha no dzięki w necie widziałem cold mod 1.2 i ktoś też miał taki problem ale nikt go nie rozwiązał.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
No dobra, włączyłem sobie swobodną jazdę i co mam robić, są jakieś określone zadania w tym modzie? Proszę o odpowiedź ;-)
Obrazek They never fight alone...