Możesz spróbować tak: Zainstaluj sobie modern mod. Następnie, wypakuj folder missions i tables z cold modu i wklej missions do folderu MISSIONS/FREERIDE, a tables do TABLES
Teraz to ja mam problem Zainstalowałem sobie Cold Mod, żeby sprawdzić o co Paul13Paul13-owi chodzi.
Mam dziwne litery, w wyborze samochodów mam pliki .i3d a podczas grania, Tommy kwiczy, że nie potrafi otworzyć auta. Wczytałem misję w której Ralph go uczył otwierania Wrighta. Nauczył się ale nadal nie potrafi go otworzyć.
Sam bym to naprawił, ale myślenie mi się wyłączyło. Tak więc proszę o pomoc...
Coś było o tym na forum kiedyś. Z tego co pamiętam należało wywalić cały folder, bodajże TABLES lub tylko plik ''cardineks'' lub o podobnej nazwie z tego właśnie folderu
Zabiłem ich u Bertonego. Pomyślałem, że coś jest źle przetłumaczone więc wstawiłem grę po francusku. Efekt? To samo...
Zaraz pod mostem Giuliano stał nasz koleżka Joe Zagadałem do nich i kazali mi się iść wypchać. Nagle kamera została skierowana na plac budowy przy Twisterze i był na mapie krzyżyk. Oczywiście nie było napisane czego ode mnie chcieli, ale kasy mi wzięli sporo
Dodam, że bez aktywowania tej "misji" widać, że w tym miejscu stoją 2 niewidzialne samochody... Tak czy siak, pojechałem tam i nic.
Moje zdanie na temat Cold modu nie jest pozytywne - mod jest niedopracowany, są błędy i w ogóle to jest hańba! Najlepiej dajcie sobie z nim spokój.