Co to za samochód?

Witam!
Oglądałem taki filmik:
http://w1.wrzuta.pl/film/1BaRM3UuCwc/movie
znalazłem linka w jakimś poście. Zastanowiłem się, co to za śmieszny samochód, którym jedzie Tommy.
Taki elektryczny :-)

Pytam z ciekawości... Aha, skąd go wziąć? Bo chyba w prototypach nie ma...

Pozdrawiam,
Rnaki
Jakies dwa samochody polaczone i do tego przerobiona syrena policyjna na wiazki elektryczne.
Obrazek
Aha... A można to skądś pobrać? Bo bardzo mnie zainteresował... I chciałbym poznać jakieś informacje o nim (prędkość etc.).
Nie chyba nie mozna pobrac...To raczej wymysl i robota autora tego filmiku, pewnie sam go zrobil(auto).
Co do samochodu to tylek ma Silver Fletchera a przod tego pomaranczowego samochodu ktory mamy na samym poczatku w jezdzie ekstremalnej(nie wiem jak on sie nazywa :-P )
Predkosc chyba wyścigówki.
Obrazek
Rnaki, nie żebym cię chciał obrazić, czy coś takiego, ale czy ty w ogóle grałeś kiedykolwiek w Mafię (bo zaczynam mieć wątpliwości)? A może chciałeś sobie nabić kolejnego posta? A może po prostu jesteś kompletnym idiotą? I nie wciskaj mi tu kitu, że po przejściu gry 23 razy (tak, tak napisałeś w tym temacie: ile-razy-przeszedles-mafie-t327-45.html) nie wiedziałeś że taki samochód istnieje...
Przecież to najzwyklejszy prototyp dostępny od ręki po przejściu jazdy ekstremalnej, a dokładnie to model zwie się Mutagen...
Blitzkrieg1410, nie żebym cię chciał obrazić, czy coś takiego, ale ty w ogóle umiesz czytać?

Post Rnakiego z tematu: 'Ile razy przeszedłeś Mafię?':
Ha! A ja więcej! 26! ... Ale żeby poznać prawdę odejmijcie od tego 23 :P

Więc chwila... Policzmy to... 26 - 23 = 3. A nie 23, jak wychodzi z twoich hmm... obliczeń. That was a good one!

Ale mimo to nawet przy tych 3 razach, wypada znać Mutagena, bo jest to jedna z charakterystyczniejszych bryk we FREx, głównie przez ten prąd na masce.
NIe wiem po co Rnaki założył ten post przecież to jest bez sensu. Chyba ze chce nasz wyprowadzić z równowagi.

Ten post jest jeszcze bardziej bez sensu.
Ostrzeżenie +1 - M.
To ile razy przeszedł wątek fabularny nie ma związku z tym, czy w ogóle grał we FREx. Mutagena warto znać ale takie, za przeproszeniem, fanboyowskie pierdolenie i kolejna krucjata przeciwko człowiekowi ze to, że o cokolwiek zapytał jest po prostu śmieszne. Mafię się ceni za fabułę, nie za (fajny skądinąd) jajcarski dodatek. To czy topic ma sens czy nie, to już zostawcie moderatorom do oceny, macie tutaj taką ikonkę służącą do zgłaszania postów jeżeli uważacie to za spam.

Męczycie mnie tym wskakiwaniem na Rnakiego. Chłopak trochę nie ogarnia ale to nie znaczy, że jest sens przypierdalać się do niego przy każdej możliwej okazji. Jak jesteście tacy lepsi, to myślę, że możecie być ponad to i zachować się jak ludzie cywilizowani. Więc już proszę was - skończcie i jak nie macie nic do dodania, co by dotyczyło tematu, to nie piszcie. Wszyscy już wiedzą jakie nastawienie ma większość użytkowników względem Rnakiego, nie ma co się z tym tak obnosić.

[Wulgaryzmy użyte celowo, żeby podkreślić co mam na myśli.]

Filmiku teraz obejrzeć nie mogę ale zakładam, że to rzeczywiście Mutagen - jeden z najlepszych prototypów według mnie (albo inaczej - najciekawszych) - sama misja jak go zdobyć również ciekawa, choć jedna z łatwiejszych.
Obrazek
- M a f i a P B F -
TommyTheGun napisał(a):
Męczycie mnie tym wskakiwaniem na Rnakiego

Jeśli odnosisz się do mnie, to chyba nie do końca mnie zrozumiałeś. Czy ja w swoim poście na niego naskoczyłem? Gdybym chciał na niego naskoczyć, to bym naskoczył. Napisałem do niego, że wypada go znać, a nie wyskoczyłem z 'fanboyowskim pier****' typu: "ty debiló! nie znarz mutagena i sie udzielasz na forum o mafji?!" Jeśli go nie zna, to nie zna, ale widzę, że mamy tu innego specjalistę - CzarFace'a, a więc: niech kontynuuje.
Odpowiedź padła, zamykam temat.