Co jest w modach?

Witam, może mi ktoś opisać co jest w modach: Classic Mod Deluxe oraz Cosa Nostra?
W CMD są dodatkowe misje? Da się grać w niego ze spolszczeniem czy w innym języku jest?
Warto zagrać w te dwa mody?

Proszę o jakieś szczegóły i opinie.
Classic Mod Deluxe zmienia sporą ilość tektur na podobne z wczesnych wersji Mafii. Możesz mniej więcej zobaczyć jak mogła wyglądać Mafia zanim trafiła na półki sklepowe. Misje mogą być lekko zmodyfikowane, ale nie znajdziesz tam nowych zadań.

Cosa Nostra wprowadza zupełnie nową historię, więc owszem, znajdziesz tam nowej misje. Co do spolszczenia to nie jestem pewien. Coś ktoś chyba robił w tym kierunku, ale nie pamiętam jaki to miało finał. Ogólnie Cosa Nostra jest w języku rosyjskim.

Czy warto? Niby każdy ma inny gust, więc najlepiej pobierz oba i sam zdecyduj, który lepiej Ci pasuje.
muore il bandito, la mafia vive
Cosa Nostra jest TYLKO w czeskim. Kiedyś była w rosyjskim, ale mafiapub upadło, a co do Classic deluxe Modu był kiedyś do pobrania taki Classic Deluxe Expansion Pack (na starej mafiascene.com) i tam było trochę takich samych rzeczy jak z wersji Beta Mafii (np: mieliśmy w Hotelu Corleone strzelbę, w kościele thompsona, w więzieniu też).
Jeżeli bardzo chciałbyś pograć na Cosa Nostra mod to mogę dać ci link do spolszczonej wersji na PW
A jaki jest najlepszy mod na fajne dodatkowe misje?
Polecicie jakiś?
Można go wgrać od razu po instalacji gry czy trzeba przejść najpierw całą?
Commision Mod. Nowe misje, nowe miasto, a część gry odbywa się u boku dona Morello.
Wykonanie fatalne,ale zjadliwe.
Zapoda ktoś link do tego moda? Da się zrobić tak, aby grać w niego po polsku?

A jest jakiś mod, który dodaje tylko miasto do podstawowej gry?
Rozumiem, że w gimbazie tego nie uczą, ale to już się robi nudne.

http://lmgtfy.com/?q=commision+mod+download
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
AZZ012909 napisał(a):
Cosa Nostra jest TYLKO w czeskim.

Mylisz się, jest wersja polska, autor spolszczenia jest nawet zarejestrowany na forum.
http://chomikuj.pl/j120 - pobierasz tam moda, razem ze spolszczeniem.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek