Ciuszki Tommy'ego

Cześć,

Posłuchajcie mam pytanie, bo często widzę Tommy'ego w innym stroju niż jest oryginalnie, no i ja też bym chciał wprowadzić jakąś innowacje bo aż strach że tyle się nie przebiera ;P :) Czy wie ktoś jak mogę zainstalować nowe stroje dla naszego bohatera ? I jeżeli by miał to ktoś podrzucił link do paru ciuszków bo ja miałem tylko ze snow modem, i nie wiem, nie mogę znaleźć. Czekam na pomocne odpowiedzi :) Pozdrawiam :)
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †
Nowe ubranie dla Tommy'ego, to inaczej (w j. ang.) "skin", więc tym się kieruj w poszukiwaniach :) A tak się akurat składa, że tworzę modyfikację (a raczej segreguję modele) dzięki której będziesz mógł zamienić Toma w dowolną postać z gry, albo też wybrać coś, co miał on na siebie włożone podczas którejś z misji :)
No wiem, umiem angielski :P Tylko chciał bym się dowiedzieć jak się je instaluje bo już ciuchy mam, nawet fajne :) Tylko gdzie trzeba wrzucić i jak zmienić podstawowy na ten mój nowy.. ?
Obrazek
Po prostu tworzysz folder "maps" (o ile jeszcze go nie masz) i wrzucasz do niego nowy skin :)
A co później aby zmienić ? Jeżeli np: wgram kilka skinów to jak wybrać jakiś z nich, bo ja widziałem gdzieś że tommy był na tej wystawie co samochody, z wyprostowanymi rękoma stał.
Obrazek
No to usuwasz ten stary i wgrywasz nowy tak samo :) Nie można wgrać kilku skinów :)
Aha no spoksik :P Właśnie teraz podoba mi się Tommy w białym garniaku :P
Obrazek
SharkY napisał(a):
Aha no spoksik :P Właśnie teraz podoba mi się Tommy w białym garniaku :P

Bądź tak dobry i wrzuć skina w załączniku. Lubię białe garnitury :-D
Acozz napisał(a):
Bądź tak dobry i wrzuć skina w załączniku. Lubię białe garnitury :-D

tu jest trochę skinów do sciągnięcia ;o
http://mafia.scorpions.cz/index.php?clanek=146
W linku który podał Krystian jest on drugi :) Miłej zabawy w "Ubieranki" :D
Obrazek
Wie ktoś gdzie moźna znaleźć dresik dla Toma?
a jak znalść skin tomeiego? bo ścieągnołem skiny tomasa i zapiszałem w models i co zrobić?
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
Wybrany Skin należy zapisać do folderu Maps i nazwać go tak samo jak tekstura którą chcesz podmienić.
a jak nazywa się tekstura tomasa? Bo szukam w googl i nic
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
Oto szczegółowa instrukcja jak znaleźć teksturę Thomasa.

1.Ściągasz program MafiaDataXTractor z http://mafiatown.gram.pl/downloads.php?cat_id=9&sort=1
2.wypakowujesz folder maps
3. otwierasz ten folder i szukasz po obrazkach tekstury Thomasa.

powodzenia 8-)