CityBars - Mod nie działa

Witam!
Chciałbym poprosić o pomoc w modzie CityBars pobranym oczywiście z naszego Download'u.
Nie będę przedłużał. przejdę od razu do rzeczy:
Dzisiaj (dokładniej przed chwilką) pobrałem moda CityBars. Chciałem go odpalić, lecz nie wiem jak. Przeczytałem temat "Zanim coś napiszesz przeczytaj to" czy jakoś tak... Zastosowałem się do pierwszego punktu instrukcji, tj. pobrałem plik, wypakowałem (chyba, jeśli dobrze pamiętam nic nie "wyskoczyło") w głównym folderze Mafii i włączyłem grę. Jednak nie działało. Próbowałem to rozpakowywać na okrągło, ale nadal nie działa! Przeniosłem plik oryginału na pulpit, nie działa!

Proszę o pomoc,
Pozdrawiam,
Rnaki

// Na życzenie autora zamykam - M.
1. Zmień nazwę tematu na bardziej mówiącą o problemie.
2. Czy mod instalowałeś dokładnie tam gdzie masz zainstalowaną Mafię?
Myślę, że tak... Na dysku C, Program Files, Mafia - tam są foldery Missions itp.

Z ostatniej chwili!

Właśnie rozpakowuję pliki programem Mafia Data Xtractor, ale nie wiem czy zadziała, gdyż Mod instalowałem wcześniej od rozpoczęcia pracy z tym programem, a nie później.

Pozdrawiam,
Rnaki

Edit:

Rozpakowałem juz pliki,a le Mod nadal nie działa. Czy to już koniec i należy zrealizować czarny scenariusz - odinstalować grę i zainstalować ponownie? :(
Rnaki napisał(a):
Myślę, że tak... Na dysku C, Program Files, Mafia - tam są foldery Missions itp.

Czy w tym folderze są też pliki Mafii, takie jak Game.exe, start.exe, Setup.exe?

Rnaki napisał(a):
Właśnie rozpakowuję pliki programem Mafia Data Xtractor, ale nie wiem czy zadziała, gdyż Mod instalowałem wcześniej od rozpoczęcia pracy z tym programem, a nie później.

Zupełnie niepotrzebne.

Rnaki napisał(a):
Rozpakowałem juz pliki,a le Mod nadal nie działa. Czy to już koniec i należy zrealizować czarny scenariusz - odinstalować grę i zainstalować ponownie? :(

Żeby usunąć mody wystarczy usunąć wszystkie foldery z katalogu Mafii oprócz Savegame i XTRAS (o ile masz grę z Kolekcji Klasyki).
1. - Nie, nie ma... Przynajmniej nie zauważyłem, ale również innego folderu nie wyłapałem.
2. - Nie wiedziałem... Myślałem, że tak trzeba.
3. - Dziękuję, wiem na przyszłość.

W takim razie jak odpalić Moda?

Pozdrawiam,
Rnaki

PS Zainstalowałem sobie dwa inne Mody - bezskutecznie. Czy przez to, że dysk "nosi" trzy Mody do jedenj gry ten najważniejszy - CityBars może nie działać?
PS2 Nie do tematu, ale spytam: jak dodać pojazd (z download'u MafiaTown" do gry? Chodzi mi o ten autobus.
Rnaki napisał(a):
1. - Nie, nie ma... Przynajmniej nie zauważyłem, ale również innego folderu nie wyłapałem.

Czyli to nie jest folder, w którym instalowałeś Mafię.
Ale tam są inne foldery, m.in "Maps" "Missions" itd.

Jeśli to nie jest ten folder, to co teraz robić?
Noo... wkleić foldery modu do folderu z którego uruchamiasz grę ;-)