City Bars Mod i Snow Mod v1.6 razem

Witam! Czy istnieje jakaś możliwość, żeby w Mafii mógłby być zainstalowany i City Bars Mod, i Snow Mod v1.6 ? Bo raz tak próbowałem, ale gra się zawieszała. To co? Pomoże ktoś?

PS Chodzi mi głównie o Salieri's Bar, nie musi być pozostałych budynków ;-)
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Spróbuj najpierw zainstalować Snow Moda, a potem na niego wklej folder Missions z City Bars Moda. Powinno działać, tylko chyba tekstury Salieri's Bar mogą być nie osnieżone
Kierowałem się według twoich wskazówek i nadal przenosi grę do pulpitu i wyłącza ją :evil:
Spróbuj usunąć wszystkie foldery z katalogu Mafii (oprócz Savegame), wkleić najpierw Snow Mod, a potem City Bars Mod. Musi działać bo przed chwilą sprawdzałem.

Dam zdjęcie na dowód(sorry że zdjęcie, ale nie mam Frapsa, a nie będę instalował specjalnie):
Obrazek

Sorry za jakość ale widać że jet snieg i że City Bars działa :D
tylko dlaczego nie działa? city bars wgraj pierwszy potem snow mod- choć to drugie to tylko tekstury ze śniegiem a jeśli Ci chodzi city b. to dziwne że nie łapie dwóch... próbuj np. city bars potem połowę tekstur ze śniegiem...

fakt...jedynie tekstury tylko ze snow mod...i jakbyś chciał dodać śnieg do city bars to bym Ci podał skrypt.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Może wgrać City Bars jako pierwszy, ale Snow Mod musi wkleić bez folderu Missions, bo wszystkie lokacje chuj strzeli za przeproszeniem.
dosia92 napisał(a):
Może wgrać City Bars jako pierwszy, ale Snow Mod musi wkleić bez folderu Missions, bo wszystkie lokacje chuj strzeli za przeproszeniem.

Właśnie to zrobiłem. Zadziałało, ale nie padał śnieg. Zrzuciłem więc tylko parametry pogodowe z scene2.bin Snow Moda do scene2.bin CityBars Moda. Teraz wszystko chodzi jak należy. Dziękuję bardzo, temat można zamknąć :-)