Cień szansy na "countryside" ?

Witam,

Nie wiem czy był już poruszany ten temat, ale dostrzegłem pewne różnice między majową wersją mapy, a mapą zawartą w grze.
Szukając w internecie okazało się,że nie ja sam dostrzegłem rozbieżności. ;)
Zobaczcie:
Mapa w wersji majowej
http://img709.imageshack.us/img709/8585/50493073.jpg
Aktualna mapa
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb2 ... ian%29.jpg

Po co autorzy mieliby dorabiać drogi oraz miejsca których nawet nie widać w grze ?
Dla mnie jest to pewna przesłanka oraz promyk nadziei, że w niedalekiej przyszłości pośmigamy po bezdrożach i wioskach niedaleko Empire Bay...
Co ja bym dal za mozliwosc zakatowania resorow piorowych na bezdrozach Empire Bay, nawet probowalem sie tam dostac ale bez rezultatu
Obrazek
To jest pewnie poto rzeby mapa nie wyglądała pustawo ;-) .
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
A ja tak sobie przypomniałem że chodziły słuchy że Vito ma 2 razy opuścić miasto? (Śniło mi się? xd)
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
W jednym filmiku na początku była taka scenka (z przed premiery, mafi (jeszcze ;-) ) nie mam więc nie wiem czy jest w grze ;-) ).
Vito idzie z walizką i wsiada do taksówki czyli skądś wraca.
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
@UP: Z wojny ;]
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
MaaHoo napisał(a):
A ja tak sobie przypomniałem że chodziły słuchy że Vito ma 2 razy opuścić miasto? (Śniło mi się? xd)

A nie opuścił dwa razy miasta?

Wojna, Więzienie Federalne.

Chyba, że o coś innego Ci chodziło.
Obrazek
- M a f i a P B F -
Dokładnie.

San Celeste i więzienie federalne, nie znam nazwy. ;)
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
Łeeee to ja się nabrałem xdd Wojna... no dobra zaliczę ;] Ale to więzienie jest poza miastem? (mogłem nie skupić się na tym ;) ) Jak tak to byłby drugi raz.... a ja liczyłem na jakieś misje 'gdzieś' xdd ;]
Obrazek
Więzienie Federalny nie występuje raczej w każdym amerykańskim mieście ;) Poza tym poleciłbym sprawdzić mapkę podczas tej misji, bo według niej jesteśmy w czarnej du***.
Obrazek
- M a f i a P B F -