Ciekawostka DLC

Widzieliście już to:

Zwróćcie uwagę że wydawcą jest Cenega.
Co o tym myślicie ? Czy taki pack ma rację bytu i czy nie jest to fake ?
Cenega działa poza Polską jeszcze w Czechach i Słowacji. Nie widzę tu nic podejrzanego...
Obrazek
Chodzi mi o sam fakt wydania tego packa. Jego premiera potencjalnie ma mieć w Listopadzie więc może to być też prawdopodobna data premiery Joe's Adventures.
Super, tylko koszt będzie podobny do oryginalnej gry. :)

Euro

PL

Ciekawe co z tymi, którzy mają już Vendettę Jimmy'iego jak ja (?) :o
Ale i tak kupię wszystko co wyjdzie do Mafii 2, bo ta gra rządzi ;]

Edytowane:
Na pewno będzie przecież możliwość kupienia tych DLC na steamie, a nie tylko w sklepie i wyjdzie trochę taniej. Ja na pewno kupie przez steam, bo po co mi przecież 2 razy Jimmy Vendetta? :lol:
Zapraszam na http://www.cs-losser.pl - serwery gier Counter-Strike!
ProMil napisał(a):

Na pewno będzie przecież możliwość kupienia tych DLC na steamie, a nie tylko w sklepie i wyjdzie trochę taniej. Ja na pewno kupie przez steam, bo po co mi przecież 2 razy Jimmy Vendetta? :lol:

Zawsze możesz komuś wysłac jako prezent:)
ProMil napisał(a):
Ciekawe co z tymi, którzy mają już Vendettę Jimmy'iego jak ja (?) :o
Ale i tak kupię wszystko co wyjdzie do Mafii 2, bo ta gra rządzi ;o

to fajne masz podejście ,że dajesz sobie w kasze dmuchać,płacisz kupe kasy za to co powinienes dostać już dawno. Pomijając fakt ,że i tak nie zapłace za nic co wyda 2k czech to nawet nie przejmę się tym czy mafia 3 wyjdzie kiedyś czy będą funduszę czy nie ale przynajmniej inne hitowe produkcję nauczą się ,że nie warto robić sobie jaj z graczy bo inaczej skończą jak twórcy mafi 2
Może i twórcy źle zrobili, ale to nie powód do kradzieży... :)
Zapraszam na http://www.cs-losser.pl - serwery gier Counter-Strike!
Zasadniczo to jaka kradzież jak już za to zapłacilem ?

Chociaz w tym posranym swiecie wszystko mozliwe, wszak okazalo sie ze gier NIE kupujem tylko DZIERŻAWIMY. Do tego Cenega sie nie wywiązała z umów z klientami (patrz te "DLC" na PC i konsole [do dzisiaj nie dostalem swojego) więc ludzie robią po swojemu i radza sobie jak mogą. Zapłaciłem za DLC to sam sobie je skołowałem i tyle.

PS. i jeszcze jedno, "to nie powod do kradzieży"...hm no jasne, ale sam siebie okradać już dajesz, way to go mate, way to go :lol:
Obrazek