Ciekawostka dla wielbicieli ciężarówek :)

Czy da się podczepić naczepę do ciężarówki Hank B?? Bo na niektórych screenach widać ciężarówkę z naczepą.
Zacznijmy od tego, że w grze nie ma naczep. Są tylko zwykłe ciężarówki Trago paliwowe cysterny. Ale to nie ciągniki siodłowe, a zwarta sztywna konstrukcja.
http://www.Counter-Strike.PL
siemanko, ode mnie ludzka wersja ciekawostki ;)

Obrazek
ragdoll wykonuje ciekawe ewolucje na zakrętach :)

udało się komuś "zapakować" coś do bagażnika zwykłego samochodu?
KhazarOne napisał(a):
Zacznijmy od tego, że w grze nie ma naczep. Są tylko zwykłe ciężarówki Trago paliwowe cysterny. Ale to nie ciągniki siodłowe, a zwarta sztywna konstrukcja.

Są. To są ciągniki siodłowe Hank B. Trochę ich jeździ po mieście. Chodź naczep nie ma, a szkoda, bo miały być.
tomek333x napisał(a):
KhazarOne napisał(a):

Są. To są ciągniki siodłowe Hank B. Trochę ich jeździ po mieście. Chodź naczep nie ma, a szkoda, bo miały być.

Chodziło mi o coś dłuższego, wiem, że są Hank B i są to siodłówki, jednak naczep do nich, by zrobić długi zespół nie ma.
http://www.Counter-Strike.PL
Wracając do tematu, nie tylko na ciężarówce skrzyni da się przewozić samochody.

Tada:

Obrazek

Nawet nie spada przy szybszej jeździe. Do otwarcia drzwi użyłem wybuchającego nieopodal samochodu.

krowoptakojaszczur napisał(a):
udało się komuś "zapakować" coś do bagażnika zwykłego samochodu?

Kubeł na śmieci do Crusadera Indiana ;d. O dziwo podczas jazdy nawet nie wypadał. Btw, gdzie znalazłeś pickupa z pustą skrzynią, u mnie zawsze jakieś klamoty wożą?
jinmen17 - na terenie fabryki w South Millville. Ciężko jest go znaleźć bo nie zawsze się pojawia. Więcej jest takich rzadkich wózków, np takiego ISW 508 nie spotkałem ani razu poza ostatnią misją JV.
ISW można spotkać zaparkowanego w późniejszych misjach zwykłej fabuły, na parkingu pod obserwatorium. W JV to chyba tylko jeszcze podczas jakiejś misji, gdzie niszczymy wozy iroli. Za info o pickupie dzięki ;)