1. MAFIA- od kąd po raz pierwszy zagrałem w 2003 (wtedy w pirata) od razu się zakochałem i zacząłem szukać po sklepach orginału, niestety takowego nie było, a że pirat mi szybko przestał działać musiałem czekać na następne orginalne wydanie, na szczęście po latach tęsknoty takowe wyszło na rynek XD
2.TDU Unlimited- świetna gra, geniusz ostatnio przeplatam sobie między mafią i TDU i nie moge się zdecydować, polecam, naprawde warto wydać te 40 zł
3.Hitman- tu chyba nie trzeba nic pisać, każdy potrzebuje czasem trochę ciszy i spokoju XD
4.Hard Truck- co prawda nie grałem we wszystkie, ale w większość i na żadnej się nie zawiodłem, każdemu wielbicielowi 18 wheels się spodoba.
NFS mi nie przypadł do gustu (no, może poza porche 2000) a na PS się strasznie zawiodłem, co prawda grałem tylko w demo, ale jak to ma być coś co powinno przyciągać potencjalnych graczy, to programiści nie popisali się zbytnio
Crisis- grafika świetna, ale gra nie ma w sobie tego czegoś co przykówa uwagę, po 15 góra 30 minutach po prostu się nudzi