Brutalna i dramatyczna scenka ! (SPOILER OGROMNY)

Wczoraj miałem tą scenke ok. 23 :-> . Takiej sceny jeszcze nie widziałem ;-) . Fajnie że się na nich odegramy (tylko szkoda że część tej misji była w trailerach :evil: ).
Wracając do tematu, mafi nie ukończyłem, ale już chyba nic mnie nie zaskoczy jak ta scena.
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
Scenka była konkretna. Nie ma co. Aż się przeraziłem :)
Mi serce zaczęło walić jak szalone. Te jego krzyki...
Obrazek
Scena cholernie drastyczna. Te krzyki... Przeraziła mnie, niejeden film by pozazdrościł.
"Kiedyś zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel" - Frank Coletti

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ta scenka jest chora, serio..nigdy takiej nie widziałem w żadnej grze czy nawet filmie...te okrzyki i w ogóle jak go "ciachali" masakra..jak jechałem potem za tym Wongiem, po prostu nie wierzyłem co się przed chwilą stało, nie wiedziałem co tak na prawdę zrobić..Sądzę, że nie jeden film by nie pogardził taką scenką..
Dlaczego wszyscy ciągle piszecie to samo?
Zrozumieliśmy za pierwszym razem jaka ta scena brutalna, dramatyczna, że nie jeden film by pozazdrościł i te jego krzyki - oh, ah i w ogóle.
Ale na prawdę żal mi się go zrobiło, bo był to jednak mój ulubiony charakter w grze. Bardziej mi się podobał od Joe i Vito. Cóż... Jestem ciekaw, czy na prawdę był tym tajniakiem.
Wg mnie był kretem jednak, jak Vito pytał się Joe po więzieniu czy go widział, mówił że od paru lat nie, jak dla mnie właśnie w tym okresie Henry zaczął współpracować z policją, czy kij wie tam z kim..
Przecież na samym końcu Leo powiedział, że Henry był kretem- więc to raczej prawda
Chyba że Leo kłamał ;f

Ja tam jakoś nie "przeżyłem" tej sceny, jak wszyscy... Co nie zmienia tego że jest świetna i to_co_mówi_każdy :P
Obrazek
Jak to mówił Peja: tak kończą frajerzy!

A właściwie krety.
ile wy macie lat 12 ze przerzywacie ta scene dla mnie to ona nie byla straszna ani drastyczna chyba drastycznych rzeczy nie widzeliscie hahahahah
Jak napisał już wcześniej WhatTheFaik po co kontynuujecie ten temat pisząc cały czas to samo? Może zróbmy od razu stronę internetową ku pamięci Henrego, napiszmy o tym książkę, zróbmy film czy cokolwiek innego?
a z kad wiesz ze ktorys z nich juz nie pisze ksiazki o nim :P

A co to miało wnieść do tematu??
Zamykam bo OT się robi straszny. //dosia92