#16Re: Brutalna i dramatyczna scenka ! (SPOILER OGROMNY)
Drobny złodziejaszek
180
Wczoraj miałem tą scenke ok. 23 . Takiej sceny jeszcze nie widziałem . Fajnie że się na nich odegramy (tylko szkoda że część tej misji była w trailerach ). Wracając do tematu, mafi nie ukończyłem, ale już chyba nic mnie nie zaskoczy jak ta scena.
#20Re: Brutalna i dramatyczna scenka ! (SPOILER OGROMNY)
Imigrant
33
Ta scenka jest chora, serio..nigdy takiej nie widziałem w żadnej grze czy nawet filmie...te okrzyki i w ogóle jak go "ciachali" masakra..jak jechałem potem za tym Wongiem, po prostu nie wierzyłem co się przed chwilą stało, nie wiedziałem co tak na prawdę zrobić..Sądzę, że nie jeden film by nie pogardził taką scenką..
#21Re: Brutalna i dramatyczna scenka ! (SPOILER OGROMNY)
Drobny złodziejaszek
157
Dlaczego wszyscy ciągle piszecie to samo? Zrozumieliśmy za pierwszym razem jaka ta scena brutalna, dramatyczna, że nie jeden film by pozazdrościł i te jego krzyki - oh, ah i w ogóle.
#22Re: Brutalna i dramatyczna scenka ! (SPOILER OGROMNY)
Imigrant
33
Ale na prawdę żal mi się go zrobiło, bo był to jednak mój ulubiony charakter w grze. Bardziej mi się podobał od Joe i Vito. Cóż... Jestem ciekaw, czy na prawdę był tym tajniakiem.
#23Re: Brutalna i dramatyczna scenka ! (SPOILER OGROMNY)
Imigrant
33
Wg mnie był kretem jednak, jak Vito pytał się Joe po więzieniu czy go widział, mówił że od paru lat nie, jak dla mnie właśnie w tym okresie Henry zaczął współpracować z policją, czy kij wie tam z kim..
#26Re: Brutalna i dramatyczna scenka ! (SPOILER OGROMNY)
Imigrant
30
Henry. Ten Henry. O mocnym, bezwzględnym głosie i charakterze. Tarza się po ziemi i krzyczy jak biedne dziecko. To było tak mocne, że ciarki chodziły mi po plecach. Przecież oni walili wszędzie, tylko nie w głowę, więcej - w żadne takie miejsce, żeby nie umarł za wcześnie! Co z tego, że był kretem? Jak powiedział Vito: "Można po prostu walnąć kulkę w łeb". Nigdy nie zapomnę tego momentu, tego krzyku... Coś strasznego.
#29Re: Brutalna i dramatyczna scenka ! (SPOILER OGROMNY)
Najlepszy avatar (2011)
472
Jak napisał już wcześniej WhatTheFaik po co kontynuujecie ten temat pisząc cały czas to samo? Może zróbmy od razu stronę internetową ku pamięci Henrego, napiszmy o tym książkę, zróbmy film czy cokolwiek innego?