Brothers in Arms - problem

Zakupiłem niedawno Brothers in Arms: Earned in Blood oraz Brothers in arms: Road to hill 30. Niestety nie chcą chodzić po Vistą :-( Można coś zrobić aby ta gierka odpaliła? Wystarczy jakiś Patch? Jezeli tak, to jaki dokładnie?
Mam ten sam problem i chyba nic nie da się już z tym zrobić. Też sobie nie pograłem.
Wtopiłem też kasę w scarface, który pod vistą także nie chodzi.
Obrazek
Było się przypatrzyć wymaganiom:Kiedy oni robili te gry,ludzie nie myśleli nawet o nowym systemie.A i nie żebym cię dobijał,ale straciłeś kasę podwójnie-Earned In Blood to straszny badziew...Jedynym rozwiązaniem będzie instalacja Windowsa Xp jako dodatkowego systemu,albo zwykłe olanie Visty i przerzucenie się na starego,dobrego i co ważniejsze,nie awaryjnego XP :-P Taka rada na przyszłość...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ave Metal!
Jestem Ateistą!
Zostaw Gadu-Gadu, przejdź na Obrazek AQQ
hm, prościej było by po prostu nie grać w tą grę :lol:
I munus dla producenta za brak łatki :-|
Shizone napisał(a):
Earned In Blood to straszny badziew...

z tym się akurat nie zgadzam, grałem trochę na XP ;-)
I co teraz? Chyba najlepiej sprzedać :-/

Tak pozatym, używałeś kiedyś Visty dłużej niż dzień, aby wystawiać jej taką opinię :->
Chodzi mi o to,że XP jest bardziej "powszechny" :-P Oczywiście że gra nie jest zła-To zwykły "plagiat" jedynki.Żadnej różnicy ...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ave Metal!
Jestem Ateistą!
Zostaw Gadu-Gadu, przejdź na Obrazek AQQ
Blitzkrieg1410 napisał(a):
I co teraz? Chyba najlepiej sprzedać :-/

Może to Cię nauczy, że należy zatrzymywać paragon ze sklepu :-P

Bo tak, to byś mógł oddać...
Ale to było już dawno... oj, dawno... :-P
Ale stan CD i opakowania jest idealny. Brakuje tylko folii w której była gra. :-P
Możesz jeszcze spróbować jednej rzeczy, ale wątpię, żeby to pomogło :-/

klikasz prawym przyciskiem myszy na skrót do gry ---> później Właściwości ---> Zgodność ---> zaznacz "Uruchom ten program w trybie zgodności z:" ---> "System Windows XP"

Spróbować możesz ;-)
Próbowałem... :-|