Brak polskiej lokalizacji kinowej

Po zainstalowaniu gry nie ma polskiej wersji jest tylko i wyłącznie angielska.
Czy wy też tak macie?
Jeśli tak to czy macie pomysły jak to rozwiązać?
Mam dokładnie ten sam problem.. i nie mam pojęcia jak go rozwiązać, reinstallowalem grę już kilka razy i nadal to samo.. . Myślałem że znajde odpowiedź w internecie ale niestety.. natknąłem się tylko na to forum..:(
Problem w tym , ze Steam podczas instalacji nie widzi polskiego języka gry (napisy) mimo iż zaznaczamy polską wersję instalacyjną. Aby odpalic polską wersję instalacyjną trzeba sciagnac spolszczenie ze strony (adres strony usunięty) , wypakowac i zmienic nazwę folderu sds na sds_en .
Po tej operacji trzeba znalesc katalog z grą na dysku twardym, wejsc w folder SDS i podmienic katalogi sds_en na ten co przed chwilą wypakowalismy.

Dla pewnosci przed podmienieniem folderow mozna skopiowac ten oryginalny i zapisac w inne miejsce na dysk.
U mnie dziala ale zachodu z tym bylo wiele....

Podsumowując po tym incydencie zastanawiam sie nad tym czy nie sciagac jednak gier z internetu skoro pirackie wersje byly juz od kilku dni w internecie, scrackowane i spolszczone....

Publikacja cracka, łamanie praw autorskich, warez i instrukcja zainstalowania pirackiej kopii gry. BAN(an)! - Cukier
Problem w tym, że to właśnie przez takie myślenie sytuacja i jakość produktów tak niemiło zaskakuje. Gdyby producenci zarabiali kasę na naszym rynku, sprzedając oryginały z pewnością dbali by bardziej o szczegóły. Troche błędne koło ale nie kupując oryginałów sięgamy tylko dna imo.
Gdyby producenci zarabiali kasę na naszym rynku, sprzedając oryginały z pewnością dbali by bardziej o szczegóły. Troche błędne koło ale nie kupując oryginałów sięgamy tylko dna imo.

Jesteś w błędzie. Pamiętam czasy, gdy do oryginalnych gier, była dorzucana instrukcja na jednej kartce xero. Pamiętam czasy, gdy do oryginalnego Starcrafta, Warcrafta II, Cywilizacji II, Obviliona były dorzucana piękne instrukcje, breloczki i inne szmelce.

Na konsolach zarabia się większość kasy i co? Gry są dwa razy droższe, niż na PC, które trawi piractwo. Wniosek jest taki, im mniejsze zyski, tym bardziej trzeba się starać. Im większe zyski, tym bardziej można mieć klienta w dupie. Ostre, ale prawdziwe.
Ściągnąłem ten plik, lecz nie widzę spolszczenia w nim. Tylko Crack ...
Teraz też zauważyłem xD spolszczenie jest tu http://hotfile.com/dl/64318906/546c25f/ ... e.rar.html
Ja już pobrałem sobie spolszczenie i wszystko gra i wam radze zrobić tak samo
Wszystko już działa z oryginału.
Trzeba tylko w ustawieniach gry na steamie zmienic język na PL i wszystko jest OK :) Mafia II->Właściowości->Język
Ej jak włączam wersje PL to gra się nie chce włączyć jest czarny ekran i tyle o co chodzi ? Dodam że już mi działała po polsku tylko była jakaś aktualizacja i się na ang przestawiło i się nie włącza. Pomocy
Obrazek
też mam tak trzeba grać w angielskiej wersji językowej bądź spolszczenie sobie ściągnij
@Kubaxxx10:

Wejdź w Steam >> Biblioteka >> Gry >> Mafia 2 >> Prawy przycisk myszki i właściwości >> Zakładka język i jeśli była aktualizacja to wybierz Język Polski. Po wybraniu kliknij przycisk Zamknij
Dzięki Dosia92 ale już wcześniej rozwiązałem ten problem ; )
Obrazek
No to zamykam w takim razie.