Brak dialogów

Witam. Mój problem polega na braku dialogów. Normalnie wszystkie dźwięki są na maxa, wszystko słychać lecz nie słychać głosów bohaterów. Próbowałem reinstalować grę lecz na nic się to nie zdało. O co może chodzić?
Sergio Morello napisał(a):
Witam. Mój problem polega na braku dialogów. Normalnie wszystkie dźwięki są na maxa, wszystko słychać lecz nie słychać głosów bohaterów. Próbowałem reinstalować grę lecz na nic się to nie zdało. O co może chodzić?

A miałeś podobne problemy z innymi grami?

edit. i podaj jaki masz sprzęt. Może coś ze sterownikami od karty dźwiękowej?
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
Z innymi grami nie miałem takich problemów. W mafii czasami są głosy, ale częściej nie ma.

Mój sprzęt:
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80 GHz
2GB RAM GOODRAM
ATI RADEON HD 4810 series DDR5 512MB

Nie wiem jaką mam płytę i kartę dźwiękową, bo kompa nie dawno zmieniałem i nie zwróciłem uwagi jaka jest.
Czyżby wersja RIP?
MAFIA II
Czekam na premierę...
AdiX napisał(a):
Czyżby wersja RIP?

Sergio Morello napisał(a):
W mafii czasami są głosy, ale częściej nie ma

Poza tym nikt nie robił RIPów z Mafii (nie licząc mojego prywatnego :P)
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Ponawiam pytanie, ponieważ nie uzyskałem odpowiedzi. O co może chodzić z tymi głosami?
barth89 napisał(a):
Może coś ze sterownikami od karty dźwiękowej?
Można prosić o link ze sterownikami?
Można, tylko problem w tym, że nie wiem jaką masz kartę dźwiękową ;-)

Najlepiej zainstaluj wersję trial EVEREST Ultimate Edition i poszukaj w tym programie nazwy karty.
Moja karta dźwiękowa:
C-Media Rear Panel Audio Chyba o tą nazwę chodzi;)
Już wiem, że jest z C-Media, ale nazwy nadal musisz poszukać. Może (ale nie musi) być coś z AC'97 lub High Definition.
C-Media High Definition Audio Device :)

Edit: Zobaczyłem, że mam jakieś sterowniki zainstalowane: cmudax.sys

Wszystko ok, zainstalowalem stery, działa. Dzięki za pomoc. :-)