Błąd gry - wyłącza się

Podczas wczytywania filmiku (przypuszczam że to filmik) po misji dobry interes, wczytuje się intermezzo 3 po wczytaniu pojawia się rok 1953 (dokładnie nie wiem) następnie znika i gra się wyłącza. Wklepałem ntdll.dll bo pisało w raporcie o błędach że go nie ma, i po ponownym uruchomieniu misji gra znowu się wyłącza ale teraz nie wyskakuje żaden raport ;/ pomóżcie gra jest w wersji 1.2 PL
chyba 1935 :P a chcesz go zobaczyć? bo jeśli nie najlepiej ściągnąć save i wczytać save po filmiku bo zazwyczaj po każdym jest gra zapisywana wiec nie tracisz nic z grania. a nie masz wgranych modów? czy zainstalowałeś patcha 1.2 pl i przechodzisz kolejny raz ?

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
A ja zadam takie pytanko: masz oryginał?

Jak jeszcze raz zapytasz się na forum "Oryginał czy pirat?", dostajesz ostrzeżenie. Ostatnio użytkownicy ładnie tym sposobem posty nabijają. Na twoim koncie jest już 5 takich. To się tyczy wszystkich którzy tak piszą. Bo denerwuje mnie już dzielenie użytkowników na 2 kategorie.

Ok :mrgreen:
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Miałem kiedyś podobny problem , tylko , że gra wyłączała się przed misją Wycieczka na wieś , ale próbowałem ją przechodzić i po kilku próbach błąd sam zniknął.
Salieri Cię dorwie
KawalErO napisał(a):
Podczas wczytywania filmiku (przypuszczam że to filmik) po misji dobry interes, wczytuje się intermezzo 3 po wczytaniu pojawia się rok 1953 (dokładnie nie wiem) następnie znika i gra się wyłącza. Wklepałem ntdll.dll bo pisało w raporcie o błędach że go nie ma, i po ponownym uruchomieniu misji gra znowu się wyłącza ale teraz nie wyskakuje żaden raport ;/ pomóżcie gra jest w wersji 1.2 PL

Spróbuj innego cracka :-P ,oryginały nie mają takich problemów.
Szkoda da ci 20zł wydać na tak pożądną gre? 8-)
Carl5Z napisał(a):
Miałem kiedyś podobny problem , tylko , że gra wyłączała się przed misją Wycieczka na wieś , ale próbowałem ją przechodzić i po kilku próbach błąd sam zniknął.

Tutaj wystarczy tylko innym autem pojechać. (sam się z tym kiedyś męczyłem, aż odkryłem o co chodzi) Nie ma to nic wspólnego z tym przypadkiem.

A co do problemu autora, to pozostaje tylko wgranie save'a po intermezzo
Obrazek
@KawalErO: A masz zainstalowane jakieś modyfikacje? Ja na przykład miałem podobny problem z misją "Wycieczka na wieś". Gdy wjeżdżałem do magazynku Salierego gra się wyłączała. Okazało się, że nie usunąłem drobnych pozostałości po modyfikacjach.

Pozdrawiam