Betrayal Of Jimmy czy to prawda, że pojawi się na PC ?

Wiecie coś na ten temat?

Bo podobno na jakiejś czeskiej stronie była reklama, że w listopadzie będzie premiera DLC Joe's Adventures, ale można zamówić preorderem Trójpack DLC w skład którego wchodzi:

1. Betrayal Of Jimmy
2. Jimmy Vendetta
3. Joe's Adventures

Czy to znaczy , że ten trójpack będzie w wersji na konsole i PC ?

Super by było, bo mam tylko PeCeta a chciałbym też zaliczyć Betrayal Of Jimmy.

Jak ktoś ma jakieś przecieki albo wiadomości to piszcie ;]

----
edytuje:

Znalazłem pewną informację - czeski sklep Xzone.cz ujawnił, iż w listopadzie tego roku wyjdzie DLC Pack do Mafii II, w którego skład będą wchodziły:

- The Betrayal of Jimmy
- Jimmy's Vendetta
- Joe's Adventures

Cena na PC: 28.50 €
Cena na Xboxa 360: 32.50 €

Czyli jak? będzie ten "Betrayal of Jimmy" na blaszaka ?

Ja Już dawno o tym napisałem
Zapewne tak, pojawi sie na PC - DLC do pre orderów też miały być eksluzywem, oczywiscie tak sie nie stało.
Obrazek
były przeciesz eksluzywne, bo nie wszyscy mieli je odrazu. Zresztą były za darmo
Gawno prawda towarzyszu. Z ekskluzywem to nie ma nic wspolnego jezeli jest szeroko dostępne.
Obrazek
to widzę, że ktoś tu nie zna znaczenia słowa ekskluzywne
@Up
No, to akurat ty ;). Ekskluzywny oznacza wyłączny dla danej strefy czy grupy, np. ekskluzywne samochody to takie, na które pozwolić sobie mogą wyłącznie bogacze, a ekskluzywne perfumy to akcesoria tylko tych, którzy są dobrze ustawieni materialnie.
+1

Do tego proponuję popatrzeć na wkurw**e graczy Forzy któzy rzekomo mieli mieć ekskluzywne furki a producent ich zrobił w uja.

teraz kumasz kapujesz czaisz etc. ? (nie wiem jaka wersja "młodzieżowego slangu" do ciebie dotrze)
Obrazek
Moim zdaniem B. of Jimmy pojawi się na PC, bo jest nawet news na stronie głównej o wersji rozszerzonej, zawierającą m.in. "Zdradę Jimmy'ego".
Obrazek
L.A. - the city of crimes
No,nie powiem,niezły odkop ;-)
Może nie tak duży ale odkop
Co do tematu:Betayal of Jimmy pojawi się na PC,ale prawdopodobnie tylko w wersji rozszerzonej :-(
Obrazek
A Betrayal of Jimmy i Jimmy's Vendetta to czasem nie jest to samo?

Edit: A nie. Gameplay na YT wszystko wyjasnil. Ale koncepcja gry jest w sumie taka sama.
Obrazek