bananmaciek logi

Zrób to co napisałem.
Troche to zajęło, ale jest ;p http://wklej.org/id/313033/

Internet chodzi już normalnie ;)
Obrazek
Wejdź w OTL i kliknij CleanUp (to wszystko posprząta po naszych działaniach).

Ogólnie już wszystko w porządku?
Zrobiłem jak kazałeś, komputer uruchomił się ponownie i niestety problem wrócił ;/
Obrazek
Ściągnij GMER, uruchom go, zapisz raport (Save...) i wklej do odpowiedzi linka z nim.
Mógłbyś mi podać bezpośredni link, bo ten mi nie działa ;)
Obrazek
http://www2.gmer.net/gmer.zip

Oczywiście wyłącz wcześniej wirtualne napędy.
Nie zdąże dzisiaj już ;) Dokończe jutro. Bardzo Ci Mafioso dziękuje za poświecony mi czas ;)
Obrazek
Po włączeniu tego programu wyświetla mi się bluescreen

//edit
Uruchomiłem go w trybie awaryjnym i nie pokazał mi się żaden log, tylko coś takiego:
Obrazek

Strony czasem się ładują czasem nie. Po niektórych estarkach chodzi perfect (jak teraz), a po niektórych problem wraca
Obrazek
Zrób to, co Blitz:

1. Ściągnij program AVZ i wypakuj go do jakiegoś folderu (zapamiętaj lokalizację).
  2. Uruchom avz.exe.
  3. File -> Database Update, kliknij Start.
  4. File -> Standard Scripts. Zaznacz tylko 2. Advanced System Analysis i kliknij Execute selected scripts. Zaczekaj na zakończenie.
  5. Po wszystkim w folderze przez Ciebie wypakowanego AVZ (w podkatalogu LOG) znajdziesz plik virusinfo_syscheck.zip. Wyślij go, np. na speedyshare.com i dodaj link do odpowiedzi.
Link nie działa. Ściągnąłem z innego, ale program nie chce się włączyć
Obrazek
1. Czy masz zainstalowaną Pandę Antivirus? Jeśli tak, to odinstaluj. Jeśli nie - jaką wersję miałeś (bo widzę że są aktywne jeszcze składniki)?
2. Czy strony nie otwierają się tylko w Twojej przeglądarce czy też w Internet Explorerze?
Teraz otwierają się wszędzie. Wcześniej nie otwierały się w Safari, Mozilli i Internet Explorer. A jeśli chodzi o pande, to nie kojarze żebym instalował. Ale ten komputer mam chyba od 2006 więc mogłem zapomnieć
Obrazek
bananmaciek napisał(a):
Link nie działa. Ściągnąłem z innego, ale program nie chce się włączyć

Uruchom program w trybie awaryjnym i zrób to według instrukcji (zapamiętaj lub zapisz sobie np. w Notatniku na Pulpicie).
Nie odpala w awaryjnym. A strony znowu się nie ładują ;/
Obrazek