Auta w trybie FREE RIDE

Witajcie :-D Szukam Moi Drodzy sposobu, aby wszystkie auta które są w spisie jeździły po mieście w trybie FREE RIDE... Przejrzałam zasoby w necie odnośnie mojego problemu i po części znalazłam rozwiązanie dzięki programowi z tej strony czyli DCED 2 v1.00 wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że owy program generuje co chwile błędy i uszkadza plik... Pytanko dla Was czy jest jakiś inny sposób?
Niestety raczej nie ma innego sposobu jak DCED, co do generowania błędów pliku najwyżej byś musiała co chwile robić backupy pliku scene2.bin i w razie uszkodzenia wczytać od nowa
Bodajże grzebanie w plikach traffic (o ile dobrze pamiętam) powinno coś zdziałać, jednak trzeba się troche w tym orientować ;-)
muore il bandito, la mafia vive
Wiem właśnie tak robiłam, dodałam jedno auto - gra włączyła się, następny chce wgrać - błąd i tak na zmianę z tym że na pliku raz zapisanym błąd pojawia się jak tylko chcę zapisać... :-(
Niestabilność tego programu jest dużym problemem. Niech Mnich wypowie się na temat tych plików traffic (pierwszy raz o nich słysze) czy do tego jest jakiś edytor czy też trzeba je HEX-ować
Sorry, właśnie sprawdziłem i nie ma takich plików, myślałem że program BSV takowe posiada, jednak dawne nie korzystanie z owego programu doprowadziło do pomyłki.

Edit :
Swoją drogą, był chyba kiedyś pewien mod który miał w nazwie traffic. Pozwalał ustalać jakie samochody mają poruszać się po ulicach itd.
Sorki że nie odpowiadam od razu ale to wina mojego neta. Nic nie szkodzi a już miałam nadzieję że się jakoś uda...

Dzięki za wskazówkę wpisałam w google jest ten mod wersja 2.5 już pobieram, ale z moją prędkością trochę potrwa.
@Mnich: Jeśli chodzi Ci o Mafia Traffic Mod v2.5 to mam go na dysku, był on do pobrania na MS ale jak wiadomo tam nie ma działającego downloadu.
@Gosia: Jeśli by się dało coś zrobić to bym Ci pomógł. Co do odpisywania to nie szkodzi bo i tak mam czas
Mnie już oczy się zamykają... ale dam radę jeszcze trochę :-) Prośbę mam u mnie tak kiepsko z netem dopiero 4% a plik ma 9 Mb możecie sprawdzić czy działa?
U mnie ściąga się jak burza. Zaraz sprawdze.

Edit :
Plik działa, możesz śmiało pobierać.
Szału nie ma. Tyle że tabor pojazdów jest bardziej urozmaicony (jeżdzą np. Bolty Ace czerwone, Guardiany Coupe czy Bolt Truck Covered). Zawsze to cos nowego na drogach, myślę że warto pobrać

EDIT:// Ucieszyłeś było poprawnie, na przyszłość poprostu Paweł :-D no i nie ma za co od tego jest przecież forum
Bardzo mnie ucieszyłeś tą informacją :-o Tylko pozostaje czekać już mam 10% :-) Bardzo dziękuję za pomoc dosia2 i Mnich :-D

Sorki dosia92 miało być ucieszyłaś :->
Jesteśmy tu po to aby pomagać. Ciesz się modem i zostań z nami na dłużej.
Pierwszy raz się zalogowałam z taką niepewnością czy wogóle ktoś się odezwie, zawsze tylko przeglądałam forum... A tu miłe zaskoczenie :-) Chłopaki (małe nieporozumienie w nazwie nicka ;-) ) Napewno tutaj zostanę :-o Już mam 36% zostawie na noc a ja idę spać. Dobranoc Pawle i Mnichu :*