Airplane mod v1.0

Mam problem z tym modem airplane. Nie wiem w ogóle jak go włączyć i kiedy on działa. Jak wchodze do swobodnej jazdy to w miejscu samochodu nie ma żadnego samochodu i jak chce wybrać auto to w kazdym z rodzajów np. bolt itp. to sa jakeś dziwne samochody których wczesniej nie odblokowałem i w każdym rodzaju sa te same samochody i mają nazwy jakies z kosmosu, a jak na jeakiegos z nich klikne to gra sie wiesza.
Więc mam pytanie w jaki sposób usunąc lub wyłączyć moda i w jaki sposób z niego korzystać?
Aby go usunąć wystarczy usunąć wszystkie foldery z gry, oprócz savegame. :-)
Aha dzięki. A jak go użyć?
Blitzkrieg1410 napisał(a):
Aby go usunąć wystarczy usunąć wszystkie foldery z gry, oprócz savegame. :-)

TERAZ GO USUNĄŁEŚ usuń plik carcyclopedia i carindex z folderu Tables ;-)
Ok. Rzeczywiście teraz jest dobrze. A w takim razie jak skorzystac z tego moda :-) ?
Tommy123 napisał(a):
Ok. Rzeczywiście teraz jest dobrze. A w takim razie jak skorzystac z tego moda :-) ?

Mod podmienia jakiś samochód na samolot. Wystarczy wiedzieć który pojazd został zmieniony a następnie wybrać go do gry w swobodnej jeździe.
muore il bandito, la mafia vive
LOL :mrgreen: Skąd mam wiedziec jaki to wóz?
Z autoencyklopedii.
Nia ma żadnego samolotu w autoencyklopedii.
Tommy123 napisał(a):
Nia ma żadnego samolotu w autoencyklopedi.

Jeżeli usunąłeś model samolotu to już go nie ma. Podobno coś ci się dzieje z grą gdy masz ten mod.
muore il bandito, la mafia vive
No jak są te typy wozów bolt, shubert itp. t w każdym z tych typów mam te same samochody i ich jest około 5 i reszta jesty na szaro i one maja nazwy jakies des3.it ( tylko taki przykład) i jak na jakiegos kilkne to gra sie wiesze że nie mogw myszka ruszac i nic sie nie dzieje. Jak usunałem pliki cacryclopedia i jeszcze jeden to wszystko było ok ale nie ma tego samolotu nigdzie. Może to wina visty...
Mod działa tylko z wersją 1.0 gry.
A przy okazji to w modzie z bombami jak mam ją przyczepić POD samochód bo umiem jąpostawić na ziemi, i wyrzucic z auta a pod auto nie??