Airplane Mod v1.0

Ponieważ moja pasja to moderalstwo chciałem zrobić makietę wyspy centralnej. Lecz kiedy chodziłem pieszo niezabardzo widziałem jak dany wieżowiec wygląda. Postanowiłem zainstalować Airplane Mod. Ściągnąłem go i zainstalowałem, przeczytałem w instrukcji [a instrukcja była po angielsku] że trzeba podmienić plik rw_data.dll i tak zrobiłem. Następnym krokiem miało być włączenie gry i wybranie opcji Airplane Mod lecz nic takiego mi się nie pokazało.Odinstalowałem wszystkie inne mody i tak nic to nie pomogło. Proszę o pomoc.
To chyba trzeba podmieniać w samochodach.
muore il bandito, la mafia vive
Uruchom jakikolwiek tryb swobodnej jazdy.
Nie zapomnij później zaprezentować swojej makiety na naszym forum;)

Życzymy powodzenia :-)
Obrazek
A gdzie mam te auta podmienić :?:
Jak instalowałeś z naszej strony to nic nie musisz podmieniać.
Pobrałem właśnie z waszej strony. Ale mówiąc '' nic nie musisz podmieniać'' miałeś na myśli też plik rw_data.dll :?: .A co do makiedy to myślę że jeżeli uda mi się rozprawić z tym Airplane Mod to myślę że makietę skończę robić pod koniec września i zdjęcia oddam do waszej dyspozycji jako wasza własność.
Pliku rw_data.dll też nie musisz podmieniać, bo instalator sam to zrobił.

Co do makiety to powodzenia. Ale to co jest Twoją własnością pozostanie nią, nawet jeśli powiesz, że "oddajesz" ;-)
Postanowiłem odinstalować i zainstalować mafię bo zaczołem gubić się w tych plikach. A więc zainstalowałem ją i dzięki metodzie którą znalazłem w ciekawostkach[macie poprostu super ciekawostki i mam nadzieję że wkrótce pojawi się ich więcej] odblokowałem jazdę ekstremalną a następnie kolejną ciekawostką prototypy :-) .Zainstalowałem Airplane Mod. Potem zaczołem patrzeć czy są jakieś zmiany w prototypach a ponieważ było ich dużo to postanowiłem sprawdzić w autoencyklopedi. Lecz żadnego samolotu nie widziałem :-( . Niewiem czy to ma jakieś znaczenie ale w folderze gry mafia plik RW_data.dll był napisany częściowo literami drukowanymi. Po instalacji też taki był lecz w folderze w którym zainstalował się Airplane Mod plik ten był napisany tak rw_data.dll
A ten samolot został podmieniony pod jakieś auto?
Pamiętam kiedyś używałem Airplane Mod.
I jak wchodziłem do autoencyklopedii to makieta była.
Czasem samolot może być podmieniony pod inny kolor samochodu.
muore il bandito, la mafia vive
1. Po instalacji AirplaneMod utwórz plik o nazwie version.txt w folderach Patch i tables z następującą zawartością:
Kod:
en

2. Sprawdź w autoencyklopedii każdy model i każdy kolor.
Plik o nazwie tables jest lecz pliku Patch nigdzie niema :-( . Utworzyłem plik tak jak mówiłeś lecz nic to niezmieniło przejżałem każde auto i kolor lecz nic tam niema.
Powiedziałem w folderach Patch i tables, a nie w plikach. Jeśli nie ma jakiegoś katalogu - należy go utworzyć (logiczne).
To też nie pomogło może mam złą wersję gry na ten mod :?:
Jeśli masz z KK (Kolekcja Klasyki) to Twoją wersją gry jest 1.2. Do modu o ile się nie mylę potrzebna jest 1.0.