180° Mafii

Siemanko

Mam pytanko do osób które miały styczność z kierownicami o maksymalnym skręcie 180°.
W najbliższym czasie chcę taką nabyć by czasem w chwilach gdy nic innego nie ma do roboty
posiedzieć i pojeździć sobie dla zabawy bo wiem, że jest to fajne.
Tylko takie pytanie, czy takie kierownice współpracują z Mafią w sposób wygodny dla jazdy ?
Nie ma żadnych problemów z nadsterownością bądź przeciwieństwem ?

I czy macie może jakieś inne gry w których można użyć takiej kierownicy i zachować przy tym
realizm jazdy ? Gry takie jak mafia czy znane każdemu symulatory 18 kołowców gdzie kierownica
obraca się jak w prawdziwym samochodzie.

Z góry dzięki i pozdrawiam Rychu. 8-)
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †
Ja grałem w Mafie 1 na kierownicy ze skrętem 225 stopni i grało się świetnie. Co do innych gier to oczywiście Hard Truck, Toca, Live for Speed, GT racing itp
Obrazek
Dobrze już jedną osobę na + mamy :) czekam dalej...

a coś z gier takich gdzie wymagane są zasady ruchu coś jest znane ?
Obrazek
Hard Truck ;p Ale tak raczej niezbyt, ale zawsze ;)
Obrazek
Gralem w kilka symulatorow ciezarowek i najlepszy chyba byl euro truck. z tego co sie orientuje to mozna nawet sciagnac do niego moda podmieniajacego ciezarowke na zwykly samocho. problem kedt uedynie taki ze wiekszasc drog to autostrady. gralem taz w ktoras czesc 18wos i tez byla niezla(jest tam nawet cb radio wiec mozesz poczuc sie jak prawdziwy kierowca :d ) . a jedna z moich ulubionych wyscigowek jest race driver grid, na kierownicy jednak nie gralem. no i w f1 2010 fajnie by sie gralo na kierownicy
Czyli widzę, że w gruncie rzeczy do kierownicy to pasują tak serio tylko klasyki ;-) z tego też się cieszę.

Dzięki Wam, teraz nie będę miał dylematu czy kupować kierownice czy nie :-)
thanks
Obrazek