18 rozdziałów w becie gry

Witam podobno w wersji beta gry zamieszczone było 18 rozdziałów zaś w pełnej zobaczymy ich tylko 15. Wie ktoś może dlaczego zostały one wycięte lub co przedstawiały ?
pewnie będzie DLC z dodatkowymi misjami.
DLC ma mieć 20 misji.
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
A jest już jakaś informacja o DLC ?
Dawid nikt nie powiedział,ze bedzie jedno DLC, a o tym ,o którym mowisz, to przygody Jimmy'ego - czyli zupełnie nowy bohater
Gra się dziwnie zakończyła tak jak by miał być dalszy ciąg to na pewno dadzą dlc z dalszymi misjami wszystko to tylko po to by wydoić z ludzi ile można.
Co do zakończenia to może bedzie ostatnia misja, finałowy przerywnik, a potem ta scenka jako taki dodatek ;-) . Ja uważam że takie zakończnie z

w roli głównej było by z leksza dziwne.

Żeby nie offtopować to...
Może połączyli niektóre rozdziały, albo wywalili misje.
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
Jest 15 rozdziałów, i pewnie dojdą 3. Lecz w niektórym rozdziale są po 2-3 misje.
Mafia 2 skończyła sie tak durnowato wg mnie że powinny dojść te 3 misje.
Hardstyle jedyna miłość na której się nie zawiodłem.
Nie sposób pozbyć się wrażenia, że finałowa wersja Mafii 2 to okrojony półprodukt. Tutaj przykład wyciętej misji: http://www.youtube.com/watch?v=omY93dIH8pc
NIe w wersji beta tylko wczesnej alpha. Pisałem o tym już dawno na forum. W pierwszych zapowiedziach, Czesi mówili o 18 misjach. Widać skoro gra sie skończyła tak to chcieli sobie otworzyć drogę do Mafii III
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'