Problemy z komunikatem Error 8888 "Memory overflow...."

Witam serdecznie, to mój pierwszy post, ponieważ chciałem podzielić się jaki mam problem z mafią.
No więc tak, od dłuższego czasu instalowałem mody do gry i do czasu kiedy odpaliłem grę jak zawsze, to przy odpalaniu np trybu wolnej jazdy czy misji był czarny ekran i wyskoczył mi komunikat o treści:

Error 8888
Memory overflow.....

Sprawia to że część tekstur zmodowanych w formie BMP nie działają i nie podmieniają wcale po wygraniu oraz spowalnia ładowanie gry. Próbowałem naprawić i w żaden sposób ani 4GB patch czy inne Downgrade do 1.0 nie naprawiły tego problemu.

Dodatkowo te po wyłączeniu gry, generują się automatycznie plik 555 i 565, nawet po usunięciu ich ponownie się generują.

Po prostu męczę się z tym i psuje mi mój projekt "Poland Pack"
A chciałbym kontynuować swój projekt, jeżeli ktoś jeszcze jest aktywny, proszę o pomoc.

Z góry dziękuje.
Bardzo możliwe, że poszczególne mody kolidują ze sobą. Nie wiem jak wygląda twoja znajomość w modowaniu Mafii, ale ja bym ci polecał przeglądać co wrzucasz do katalogu z grą, a nie wszystko na raz.
"Trzeba umieć zachować pewnego rodzaju równowagę, tak równowaga to dobre słowo."
Gorzej że mody nie mają podpisu do jakiej wersji należy czy 1.0 lub 1.1

Ja posiadam legalną kopię gry kupioną na pchlim targu "Kolekcja Klasyki" srebrna wersja.

Teraz to będą próbować na nowo instalować grę.
Chciałbym wspomnieć że mam drugi laptop Dell gdzie mam działającą Mafię z moim Poland Packiem.

Ale wolę odratować w gamingowym Asusie, tamtą Mafię.
Dodam że zaczeło się od Angel Pine mod dodający małe miasteczko poza Lost Heaven. Najpierw za pierwszym razem wywaliło mi do pulpitu, a drugi raz dostałem wspomniany już komunikat 8888.
Stevenafc11 napisał(a):
Gorzej że mody nie mają podpisu do jakiej wersji należy czy 1.0 lub 1.1

Ja posiadam legalną kopię gry kupioną na pchlim targu "Kolekcja Klasyki" srebrna wersja.

Teraz to będą próbować na nowo instalować grę.
Chciałbym wspomnieć że mam drugi laptop Dell gdzie mam działającą Mafię z moim Poland Packiem.

Ale wolę odratować w gamingowym Asusie, tamtą Mafię.

Mody raczej się wgrywa na wersję 1.0
"Trzeba umieć zachować pewnego rodzaju równowagę, tak równowaga to dobre słowo."
To co, muszę kupić Mafię w wersji 1.0?
Stevenafc11 napisał(a):
To co, muszę kupić Mafię w wersji 1.0?

Nie musisz nic kupować. Można to pobrać https://drive.google.com/file/d/0B9r4VZg8rN87eVUxcVBVb2FLeTg/view?resourcekey=0-BHZswHeznec8esayGfqbQw
Zainstaluj to w folderze z grą. Ale lepiej na czystej grze, a nie z modami. Dopiero po zainstalowaniu patcha, wgraj mody.